Sunday, August 13, 2017

Tengkubutang 6 million pageview giveaway


Harini mama nak join satu lagi GA besar sempena Tengkubutang 6 million pageview giveaway. Hebatnya TB sampai 6 juta pageview dia ohoiii... Tahniah ye. Kat bawah ni syarat2 dah hadiah Yang sisenaraikan. Lepas mama fulfill semua requirements baru mama tengok list hadiah. Wow mmg sgt byk dan best2 hadiah ya. Jom join ramai2 klik sini http://www.tengkubutang.com/2017/08/tengkubutang-6-million-pageview-giveaway.html?m=1

TENGKUBUTANG 6 MILLION PAGEVIEW GIVEAWAY 

Bismillahir rahman nirrahim... Assalammualaikum semua.. TB dah ready nak buat Giveaway dah sebab dah cukup sponsor yang baik hati sudi menaja hadiah-hadiah untuk pemenang kali ni.. Alhamdulillah.. terima kasih buat para penaja yea..

Giveaway kali ni TB adakan sempena pencapaian blog www.tengkubutang.com yang makin hampir mencecah 6 Juta Pageview, dan TB rasa insyaAllah target 6 juta tu akan sampai juga dalam bulan 8 ni.. InsyaAllah.. kalau tak pun mungkin di bulan 9 nanti.. doakan yea..

Haaa.. untuk menghargai semua yang rajin singgah dan jenguk blog TB ni.. TB nak buat Giveaway lah ye.. Korang just ikut syarat-syarat dibawah ni je.. Semoga Rezeki berpihak kepada korang ye! Good Luck buat semua peserta! 

GIVEAWAY terbuka kepada semua rakan blogger di Malaysia. GIVEAWAY bermula pada hari ini, 08hb Ogos 2017, iaitu tepat jam 01.20 tengahari sehingga 31hb Ogos 2017 (jam11.59 malam).

Semua Blogger di Malaysia dijemput menyertainya. Para SPONSOR pun leh join jugak yea..


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Lengkapkan 3 Syarat dibawah :

1.) Buat entri bertajuk "TENGKUBUTANG 6 MILLION PAGEVIEW GIVEAWAY" . 

2.) TEMPEK BANNER atas ni ke entri korang, jangan lupa letak backlink ke entri GA teman ni yea.. dan Publish entri. jangan lupa Tinggalkan URL entri korang ke dalam ruangan komen dibawah ni.. 

3.) FOLLOW / LIKE / ADD /  KOMENsemua link dibawah ni ye! terima kasih semua.. 


TOLONG JUJUR YEA!



Follow Blog
❤ Tengkubutang
❤ Fara Hanim
❤ Syamimi Saad
❤ Raden Galoh
❤ Nurul Syahirah
❤ Nor Afdilah Lias


Follow Instagram
❤ rika_jue 
❤ ohh_fara
❤ cikza_com
❤ afdilah17


Add / Follow Facebook 


LIKE FB Page
❤ Cik Sepet


Follow Twitter


Komen mana-mana entri di blog ini :
 https://www.pendidik2u.my/


DAN AKHIR SEKALI ...............................

---> LIKE dan Komen di gambar ---> SINI


HADIAH YANG BAKAL KORANG MENANGI IALAH ::

HADIAH BARANGAN :

ALL YOUNG VITA ACNE SOLUTION X 1 PEMENANG 
Fara Hanim


HANDBAG X 1 PEMENANG
BAJU BLOUSE MUSLIMAH X 1 PEMENANG
Syamimi Saad 
https://hanyadihatiku.blogspot.my/
Syamimi8088


HELLO KITTY SCRUB GEL X 1 PEMENANG
Raden Galoh 
PERFUME PRECIOUS X 1 PEMENANG
Lisa Nurulain 
Cik Sepet


MASCARA & LIPGLOSS SILKYGIRL X 1 PEMENANG

6 Responses so far.

  1. Singgah jenguk GA tengkubutang ni. Banyak nau hadiah ๐Ÿ–’๐Ÿ–’๐Ÿ–’

  2. Menarik hadiah2 nya...moga ada rezeki untuk mama menang

  3. Wow.. Mengancam sungguh hadiahnya.. Semoga berjaya mama..

  4. dtg dari GA yg sama. good luck & done follow this blog :)

    jom terjah
    iamliniey.blogspot.my

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 339999 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

Contributors