Sulaman Comel Merdeka Contest - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad




Sunday, August 13, 2017

Sulaman Comel Merdeka Contest

Satu lagi GA Yang mama nak join harini.. kalau Ada rezeki best ni. Ngam2 tuala utk mama, ayah Dan Syafi haha.. dah lama mama fulfill semua syarat cuma Hari ni je sempat nak buat post..

Ni mama copy Dari blog https://sulamancomelkaknoor.blogspot.my/2017/07/sulaman-comel-merdeka-contest.html?m=1

https://sulamancomelkaknoor.blogspot.my/2017/07/sulaman-comel-merdeka-contest.html

Assalamualaikum semua.
Hari ni Kak Noor dengan berbesar hatinya nak anjurkan sebuah contest khas untuk para blogger. Contest ni bersempena dengan bulan kemerdekaan negara kita (Ogos) dan sebagai tanda perkenalan dari Kak Noor sendiri sebagai salah seorang blogger baru.

Contest ni Kak Noor adakan hasil kerjasama dengan seorang blogger iaitu Sis Hawa. Contest ni akan berlangsung selama sebulan iaitu dari 01 OGOS - 31 OGOS 2017.

Hadiah yang bakal di berikan adalah Tuala Sulaman Pakej Family untuk 3 ORANG BLOGGER yang bertuah! Set Pakej Family ni best tau sebabnya terdapat 3 helai tuala.
  • 1 helai tuala Mommy
  • 1 helai tuala Daddy
  • 1 helai tuala Si Comel
Soal design don't worry, boleh tengok kat >> [ SINI ] 

 SYARAT-SYARAT UNTUK MENYERTAI

1- Buat satu entry bertajuk "SULAMAN COMEL MERDEKA CONTEST"

2- Copy banner di atas dan backlink kan semula ke sini.

3- Follow blog Sulaman Comel Kak Noordan Sis Hawa

4- Like pages Chubby Baby Best

5- Follow IG @sulamancomel [jika ada akaun Instagram]

6- Tinggalkan link entry anda di ruangan komen 

Itu je syarat-syaratnya. Mudah je kan? Para pemenang akan di pilih oleh KakNoor sendiri menggunakan kaedah cabutan nombor di kertas. Adil gitu... suspen pun ye jugak. :D

Pengumuman pemenang akan di buat pada : 01 SEPT 2017 

10 comments:

Words of wisdom