Segmen Blogwalking Merdeka 2017 Mialiana.com - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad




Monday, August 7, 2017

Segmen Blogwalking Merdeka 2017 Mialiana.com



Segmen Blogwalking Merdeka 2017 Mialiana.com bermula dari saat ini sehingga 11.59 malam 14 Ogos 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput join. 5 pemenang bertuah dicari dan akan menerima RM10 setiap seorang.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen Blogwalking Merdeka 2017 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Hantar URL entri anda ke dalam ruangan komen SINI
  5. Segmen akan tamat pada 11.59 malam 14 Ogos 2017.
Pemenang akan dipilih melalui random.org dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 14 Ogos 2017.

** sila klik pada banner untuk join segmen ini.....

Seperti biasa, kalau syarat-syarat semudah ni memang mama Akan join lah. So, mama support Mia Punya segmen ye. All the best semua peserta..

20 comments:

  1. singgah BW, follow blog and good luck..http://www.kennymerligal.com/2017/08/segmen-blogwalking-merdeka-2017.html

    ReplyDelete
  2. blogwalking dari segmen yang sama..All the best ye
    http://www.kisahsidairy.com/2017/08/segmen-blogwalking-merdeka-2017.html

    ReplyDelete
  3. dari segmen yg sama. good luck ya. jemput singgah http://ainniah.blogspot.my

    ReplyDelete
  4. πŸŒΈπŸ’“πŸŒΌπŸŒΈπŸ’“πŸŒΌπŸŒΈπŸ’“πŸŒΌ
    Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...
    πŸŒΈπŸ’“πŸŒΌπŸŒΈπŸ’“πŸŒΌπŸŒΈπŸ’“πŸŒΌ

    #jombercontest
    #kisahhidupku

    πŸŒΈπŸ’“πŸŒΌπŸŒΈπŸ’“πŸŒΌπŸŒΈπŸ’“πŸŒΌ

    ReplyDelete
  5. Hai. Singgah dari Giveaway yang sama :D

    http://amanibercerita.blogspot.my/2017/08/segmen-blogwalking-merdeka-2017.html

    ReplyDelete
  6. As salam. Abam Kie datang dari segmen yg sama. Nak follow blog yang comel ini tapi tiada butang follow. Jemputlah ke blog saya pula. TQ.

    http://www.zukidin.com/2017/08/segmen-blogwalking-merdeka-2017.html

    ReplyDelete
  7. ida singgah sini..good luck

    https://mummysupplementshop.blogspot.my/2017/08/segmen-blogwalking-merdeka-2017.html

    ReplyDelete
  8. Singgah dari segmen yang sama
    http://www.kisahsidairy.com/2017/08/segmen-blogwalking-merdeka-2017.html
    All the best ye

    ReplyDelete
  9. singgah blogwalking. have a nice day :)

    https://eyranasrin.blogspot.my/2017/08/segmen-blogwalking-merdeka-2017.html

    ReplyDelete
  10. singgah dari segmen yang sama :)

    http://shafyqahazahar.blogspot.com/2017/08/segmen-blogwalking-merdeka-2017.html

    ReplyDelete
  11. singgah dari segmen yg sama
    http://hanimsain-delimasari.blogspot.com/2017/08/segmen-blogwalking-merdeka-2017.html

    ReplyDelete
  12. Salam Kemerdekaan... terima kasih sudi join Segmen blogwalking Merdeka 2017.

    Senarai peserta di http://www.mialiana.com/2017/08/senarai-peserta-segmen-blogwalking.html

    Keputusan pemenang akan diumumkan pada hari esok. Gud luck.

    - Mia Liana

    ReplyDelete
  13. Hai.. singgah bw sini dari segmen yg sama http://www.ceriteraibu.com/2017/08/segmen-blogwalking-merdeka-2017.html . Jemput join segmen dari sy jugak ye.. http://www.ceriteraibu.com/2017/08/segmen-bloglist-sept-okt-by.html

    ReplyDelete
  14. blogwalking kat sini pula :)
    #afbdotmy

    ReplyDelete

Words of wisdom