Friday, August 11, 2017

Pengumuman & Penambahan Hadiah untuk Instant Shawl Giveaway

Assalamualaikum semua.. Mama nak buat 2 pengumuman di sini..
Pengumuman pertama, Alhamdulillah  penyertaan Instant-shawl-giveaway-by-mamapipie  sudah mencecah 50++ orang. Terima kasih semua kerana support GA mama. So sebagai menghargai penyertaan yang dah melebihi 50 orang ni, maka mama akan buat satu lagi Penambahan Hadiah untuk Instant Shawl Giveaway. Mama tambah satu lagi instant shawl untuk dimenangi. Suka tak? Suka tak? hehe..

Tadaa...


Siapa agaknya tuan punya shawl ni nanti yek? Instant shawl ala mira filzah..

Pengumuman kedua pula, mama kesian pula pada teman2 yang tiada instagram. So, mama nak longgarkan syarat penyertaan GA ni boleh? Syarat baru seperti di bawah;

1. Add Blog MamaPipie  Dalam bloglist korang (WAJIB)
2. Follow Instagram MamaPipie  atau follow blog mamapipie (SALAH SATU)
3. Follow GooglePlus MamaPipie   (WAJIB).
4. Buat satu entry Dan tepekkan gambar belon comey kat atas Tu Dan link pada entry GA.

Nanti mama update di entry GA semmua syarat tu. Jom sertai ramai-ramai. Jika penyertaan mencecah 70 orang, nanti mama tambah satu lagi hadiah ye.

Mama akan round semula semua list peserta dan check sama ada memenuhi syarat atau tida. So, diharapkan semua orang memenuhi syarat lah hendaknye ye.. Good luck semua.

13 Responses so far.

  1. Kin Naz says:

    Rasanya kinah dah follow semua syarat mamapipie

  2. yeahhh..dah join jugakk..

  3. nini says:

    Wahhhh ramai yang join..makin meriah la =)

  4. Yeay bestnye mama...moga terselit nama nama saya nnt hihi

  5. Huhuhu..best tmbah hadiah ga

  6. Mrs. A says:

    The more the merrier hehehe...

  7. sya mimie says:

    Done follow all rules.
    Rasanya la. Hehe..
    Nanti sis check ya. :)

  8. Done all, masuk bloglist...ehhhh?
    Ok, singgah mehh
    http://nonasani.blogspot.my/2017/08/instant-shawl-giveaway-by-mamapipie.html

  9. mamapp says:

    Good luck semua nya..

  10. Tahniah mama.
    Good luck kepada yang menyertai.

  11. Semoga murah rezeki mama.. Yeah!! Hadiah bertambah.. Harapnya adalah rezeki untuk Sha.. Hehehe..

  12. mamapp says:

    Amin.. good luck semua

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 355555 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

Contributors