Raya tak habis lagi - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad




Sunday, July 9, 2017

Raya tak habis lagi

Kepenatan mama semalam. Lepas kerja terus bergegas ke Putrajaya untuk wedding anak cousin Dan kemudian ke setiawangsa untuk open house rumah cousin. Then, last sekali ke rumah kak ipar Di ampang. Sampai rumah dah tengah Malam. Tapi apapun memang puas Hati kerana dapat jumpa sanak saudara Yang tak jumpa2 lagi Raya ni, especially belah Johor. Dapat jumpa mak sedara iaitu kakak sulung bapa mertua mama Yang berumur hampir 90 tahun, begitu juga mak sedara belah ibu mertua Yang juga berumur hampir 90 tahun. Alhamdulillah mereka Masih diberi kesihatan Yang baik.






Homemade detox juices...siap tapau bawak balik lg.  Sedap Sgt juices ni, Dan konsep open house sgt best iaitu healthy foods seperti kambing Dan turkey panggang,  coleslaws and  salads, dried vegetables from Japan (cousin baru balik dari Japan) Dan banyak jenis kek seperti kek durian Dan  kek lapis. Memang detox betul.  Semuanya sedap. Kalau nak tau lebih lanjut tentang jus boleh boleh visit @fivepoint0 - for cold pressed juices and @lovemycoldbrew for detox juices / infused water. Support healthy foods.

9 comments:

  1. Wah nampak menarik aor detox tuh

    ReplyDelete
  2. raya kan sebulan..mana boleh habis

    ReplyDelete
  3. kelas konsepnya. Jarang-jarang jumpa tuan rumah yang buat konsep macam ni.

    ReplyDelete
  4. Wahhh.. open house dengan detox food healthy life. mmg terbaik Mama. best tu. :D

    ReplyDelete
  5. dah penghujung ni, mesti banyak open house and wedding kan?

    bestnya homemade detox. botol pun cantik dan kreatif

    ReplyDelete
  6. Selamat Hari Raya, Mama Pipie..macam sedap jea detox juices tu

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah mmg healthy Dan detox sgt tau hehw

    ReplyDelete

Words of wisdom