Header Ads

test

Prank makan diri

Haa.. prank makan diri.. nak kenakan orang tapi akhirnya diri sendiri Yang kena. Haaa.. nak salahkan siapa? Salahkan diri sendiri je la ye. Isk.. isk.. isk..

Semalam mama hampir tumbuh tanduk penangan anak bujang mama yang sorang ni. Aduyaiii, apa Pula Yang dibuatnya Kali ni.

Inilah hasilnya.. prank makan diri. Habis skrin Telefon pecah.


Nak tau puncanya? Geram juga Rasa Di Hati ni tapi kutahankan jugalah ye.. haha..

Asalnya Syafi nak prank adik sepupu dia Yang berumur 4 tahun. Budak Tu memang tak suka lipas. Di downloadnya Dari Google play application Cockroach on Phone. So, bila on apps Tu nampak macam Ada lipas betul atas phone Kita. Rupanya macam ni. Dia download juga Dalam handphone mama rupanya.


Apalagi, Raissa si sepupunya terkejut then tepis handphone Dari Tangan Syafi. Maka jatuhlah handphone Tu Dan pecahlah skrinnya. Habis!!  So, kes ni mama pun tak tau nak marah ke nak apa kat si Syafi. Redha je laa..

Sepupu Syafi.. tak boleh nak salahkan budak kecik ni juga.. wee geram tengok adik nya Tu bulat betul. Kecik2 dah pandai tengok kamera

Maka... Sekian cerita mama harini.. 😄😆😆
Terus migraine mama datang lepas kejadian Ni tau.




25 comments:

  1. Hahahaha..betul mama oi...terkejut tau...my fren pernah lempar hp kawan dia sebab kawan tu tunjuk gambaq ular..nak salahkan siapa tu..hahaha

    ReplyDelete
  2. adoiii...xpasal2 henfon pecah...xpelah mama dah nak kena kan...nak wat camne..pas ni ade lah alasan nak beli nfon baru kannn

    ReplyDelete
  3. Alahai syafi... Takpe lah mama, ada rezeki dapat fon baru 😃

    ReplyDelete
  4. Haha..tak berani nk buat..hancur hp tu nnt bini baling haha

    ReplyDelete
  5. allahu bahaya tuuuuu...bg yang tak takut lipas macam sy ni tape la..

    ReplyDelete
  6. kalo saya pun boleh tercampak hp..geli aii lipas

    ReplyDelete
  7. Haha.. nak buek camne.. mama pasrah aje.

    ReplyDelete
  8. adui bersabar yer mama. apps ni, kita tengok pun geli geleman. idok nyer nak download. huhu

    ReplyDelete
  9. stori yang bagus..

    anggap sahaja bukan rezeki tu..

    ReplyDelete
  10. Tak buat..sbb sendiri rasa macam semak hehehe

    ReplyDelete
  11. Hahaha..lipas tuh ok lg..kalo cicak ke ukar ke memg xleh blah

    ReplyDelete
  12. Bahaya prank yang makan diri banyak juga dah kes macam ni.

    ReplyDelete
  13. hahaha
    adeii..tu la..ade org rekemen yaya download app ni jgk..
    tp mmg xler kiter nk download..dah la geli geleman nengok menatang tu
    kang xpsal2 tcmpak jugak kang hahahaha ^o^

    ReplyDelete
  14. malang tak berbau. kesian henpon mama yg jadi mangsa
    screen protector je kan yg retak tu?

    ReplyDelete
  15. Adoii.. mama pasrah aje. Yg pecah Tu handphone Syafi so tanggunglah sendiri

    ReplyDelete
  16. Aduhai, sabarlah mama.. Kalu saya pun di prank, memang terkejutla jugak, silap hari bulan, ambik phone trus campak..

    ReplyDelete
  17. Nasib badan betui, dah trending ni sekarang lipas naik kat wall paper untuk buat prank ni.. kih kih

    ReplyDelete
  18. sabar mama. budak kecik mmg cam2. huhu.

    ReplyDelete
  19. Kikiki.. Maaf ye mama..tak leh tahan nak tergelak.. Apps tu memang tak sesuai Pun..pada orang yang tak suka lipas, macam-macam boleh jadi.. Takziah mama ye atas screen hp yang pecah tu..

    ReplyDelete
  20. Aduhh teruk juga crack tu akak. Sabar jela.. kalau kat screen protector je takpela juga kan, huhu.

    Apapun, akak, saya tahu cara nak buang ipad kat atas header akak tu... Tapi kalau nk buang background dark green tu tak pandai, hehe.

    ReplyDelete
  21. Huhuu.. nak wat cBee menda nak jadi. Dah pecah ni tak tau nak repair kat mana..

    Mau,macam mana caranya Mai.. bgtau lah mama

    ReplyDelete
  22. Hahaha bahaya betul prank mcm ni, buatnya orang tu ada sakit jantung lagi terukkk jadinya kan

    Www.vitadiary.com.my

    ReplyDelete

Words of wisdom