Header Ads

test

Giveaway by Nurul & Friends

Nak join klik sini

Mama pernah cerita Kan yg mama ni susah sikit untuk join GA Yang Ada byk perkara perlu dibuat. Well, mama akhirnya berjaya memecahkan tradisi. Setelah satu jam fullfill semua requirements sampai username Twitter yg mama dh lupa pun berjaya trace semula.. ini dia, mama pun akhirnya berjaya join GA Nurul ye. Phew..

Jom join ramai-ramai.

Passt... Mama bercadang nak buat giveaway juga Dalam masa teedekat. So, stay tune....

17 comments:

  1. Saya dari dulu sampai sekarang tak prnah join ga. Tak nampak kelebihan. Hadiah di tawarkan is nothing. Maybe untuk silatulrahim. Juga untuk pomosi blog. Tapi kalau tulisan kita ada isi, readers will come.

    ReplyDelete
  2. wah..bagus juga ada Giveaway ini..

    ReplyDelete
  3. Tq ye. Mama kalau Ada mood baru join GA. Bagus GA ni utk support rakan2 blogger lain Selain Dari merapatkan silaturrahim. Yg tak kenal boleh lebih kenal lepas Tu. Apapun terpulanglah pada individu

    ReplyDelete
  4. Good luck..and done follow ur blog.

    ReplyDelete
  5. terima kasih join :)

    senarai peserta da diupdate ye :D http://www.syahirahvaliant.com/2017/07/senarai-peserta-giveaway-nurul-friends.html

    ReplyDelete
  6. Mama dh check no mama 22 Tq nurul

    ReplyDelete
  7. Good luck..dari GA yang sama..

    http://anumabdullah93.blogspot.my/2017/07/giveaway-nurul-friends.html

    ReplyDelete
  8. Semoga berjaya!

    Singgah dari giveaway sama ;)
    http://www.maisarahsidi.com/2017/07/giveaway-nurul-friends.html

    ReplyDelete
  9. tahniah sebab terpilih dalam bloglist elsa. baca sini!

    http://elsaalicious.blogspot.my/2017/08/tambahan-pemenang-giveaway-nurul.html

    ReplyDelete

Words of wisdom