Header Ads

test

Bye my babies... Be nice to me

Penat lelah beberapa minggu ni akhirnya berakhir juga.. pagi ni my babies ni Akan dii courier dah ke German. Please. Be nice ok. Bagi good result tau. Penat mama buat. Ramai Yang tak tahu apa Yang mama buat ni Kan. Bolehlah baca entry sebelum ni Di sini Apa-yang-membuatkan-mama-sibuk-sangat


Tataa... Bagi result ok tau.

Mama bertekad semalam by hook or by crook mama kena courier gak hari ni. Tak mau tangguh lagi. Mama berazam semalam takmau tolerate any distraction Dan nak focus buat ni sampai habis. Tak boleh balik selagi tak siap! Boleh gitu.. kadang2 kena paksa diri gak. Memang mama busy dgn macam2 perkara nak kena buat tapi kena priority menda ni. Hasilnya semalam mama mmg x hirau langsung distraction kat opis Tu sampaikan diorg nyanyi lagu birthday untuk Officemate mama pun mama tak join haha.. Malam bila balik baru mama wish dia.

Balik semalam kat luar dah gelap. Tapi puas Hati sebab dah siap. Alhamdulillah.. tinggal tunggu result saja. Doakan ye mama lulus dpt certificate nanti.

Kalau ramai tak faham mama.tengah buat apa sorilah ye.. rasanya mama sorang je faham hahaha.  Saja nak meluahkan perasaan. Yang pasti harini Rasa lega sangat. Rasa nak belanja diri sendiri pulak.





20 comments:

  1. Finally....tahniah mama. Gud luck yer =)

    ReplyDelete
  2. Yes nini.. alhamdulillah.. Tq nini

    ReplyDelete
  3. Semoga semua usaha mama dipermudahkan..

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah, moga di permudahkan semuanya,
    sampai dh gelap baru setel msti puas hati kan time balik umah

    ReplyDelete
  5. macam tak fahamlah mama haha. tapi apa pun, semoga dipermudahkan urusan mama dapat certificate tu ya. best of luck mama! :)

    ReplyDelete
  6. InsyaAllah semoga beroleh berita baik nanti...

    ReplyDelete
  7. semoga berjaya dlm apa jua urusan dan matlamat...InsyaAllah..

    ReplyDelete
  8. Semoga dipermudahkan segala urusan mama ye..

    ReplyDelete
  9. Semoga berjaya kak. Semoga semua berjalan dgn lancar :)

    ReplyDelete
  10. allhamdulillah mamapp... smg slmat semunya pnghantaran tu...

    ReplyDelete
  11. Amin.. tqtq semua..unaizah.. ni iso untuk offset/printing

    ReplyDelete
  12. boleh rasa expression puas hati. hehe apa2 pun terus success mamapp

    helloaiman

    ReplyDelete
  13. Entry yg ni saya paham tapi entry sebelumnya saya baca dua kali tak paham. Tengok gambarnya tiga kali masih tak faham. Nak tanya mama ni. Apa dia 60 sheets terbaik untuk hantar ke Germany?

    ReplyDelete
  14. Tq Aiman..haha Adam kelakar lah.. dah agak mmg susah nak faham pun. sheets yg mama maksudkan adalah kertas beesaiz 25"x35.5" Yang Kami dah print guna mesin printing offset. Kertas Tu ada point2 Yang boleh diukur bg memenuhi kriteria certification iso 12647. Kalau rajin boleh try Google.

    ReplyDelete
  15. all the best.. semoga dipermudahkan segala urusan ^^

    ReplyDelete
  16. alamak saya blurr la pulak..

    apa-apapun..wish to good luck

    ReplyDelete

Words of wisdom