Sunday, July 2, 2017

Bloglist dan Followers Blog by Cindy


http://chiaki-tachikawa.blogspot.com/2017/07/segmen-bloglist-dan-followers-blog-by-cindy.html

Dah lama mama x join segmen. Honestly  kalau byk sgt syarat mama memang susah sikit nak join. Tapi disebabkan syarat Cindy aka chiaki si gadis manis Dari Indonesia ini sgt mudah maka mama pun tertarik nak join.

Mama nak tag Cuya dan Cikgu Faiz utk join segmen ni. Jom! Klik je link Di atas ye.

10 Responses so far.

  1. Dh lama jgk x join segmen

  2. I am LZ says:

    Salam Aidilfitri MamaPP..
    Samalah kita, kalau segmen banyak sangat syarat LZ pun tak join..
    Selamat bersegmen MamaPP..

  3. rajin nye dia bersegmen.. hee~ kite cuti jap la main2 segmen nih.. banyak keje nak kena siapkan.. selamat bersegmen awak !!

  4. wah menarik join segmen dari negara jiran. good luck dan selamat bersegmen. :)

  5. good luck mama syafi :)

  6. Best of luck, Mama Pipie... =) semoga tersenarai..

  7. Good luck bersegmen!

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 355555 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

Contributors