Header Ads

test

Apa Yang membuatkan mama sibuk sangat minggu ni

Aktiviti mama setiap tahun selepas Raya inilah ye.. kadang2 buat sampai mood raya pun hilang.. beberapa tahun lepas sampai kerja masuk syif Malam tapi tak dapat2 juga.. frust betul masa Tu.. everytime buat Ada saje cabaran baru. Tapi dengan Cara Tu lah buat Kita lebih berpengalaman Dan berlajar Dari kesilapan. Eceh, macam bercinta pulak gayanya ye hehe..

Agak-agak korang tau tak apa Yang mama buat every year Tu? Clue tengok gambar Di bawah ni... Kena buat sendiri konsultan pun tak mau tolong tau (memang requirement dia). Alhamdulillah tahun ni walaupun Ada cabaran baru tapi akhirnya berjaya juga. Next week mama kena pilih 60 sheets terbaik untuk hantar ke Germany. 

Fogra39 PSO 12747-2

Fogra39 PSO 12747-2

Fogra39 PSO 12747-2



15 comments:

  1. salam mama pipie. uyul baru firstime berkunjung ke blog mama. fuhh apa tuh agaknya mama?
    Uyul Rosli | Blonolog Blogger Picisan

    ReplyDelete
  2. kena patuhi ISO lagi! Kerja baik2 ya, mama!

    ReplyDelete
  3. Datang singgah follow mama. Selamat berkenalan. Wah, sama la kita. Raya pun xde mood menghadap laptop siapkan paper.

    https://thebeautyofsplendid.blogspot.my

    Boleh ambil FREE DOODLEs kat sini juga.

    ReplyDelete
  4. bila ada challenge bru seronok kn

    ReplyDelete
  5. macam susah pulak teka benda nie..

    ReplyDelete
  6. salam mama pipie juga. hihi. dah masuk lepas raya ni kembali bz kita semua. huhu

    ReplyDelete
  7. Buat QC ke? hehe. aah pengalaman tu semua mematangkan. hehe. tak sangka keje shift malam jugak ya

    ReplyDelete
  8. Dah masuk blog mama dlm bliglist sy

    ReplyDelete
  9. Ini lah salah satu kerja mama.. masuk syif kalau dh terpaksa. Bila masuk syif habis time tidur Kita kacau.. respect siapa yg kerja syif. Kala nak tau mama sedang mendapat Kan certification iso 12747 iaitu utk printing Dan certify by fogra, a German body

    ReplyDelete
  10. alamak, tengok clue tetap tak faham -___- apa benda agaknya tu?

    ReplyDelete
  11. Hihi takpelah mommy Cici menda ni mmg teknikal sikit

    ReplyDelete

Words of wisdom