Mesej buat Followers Dan Bloglister kesayangan mama - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad


Thursday, June 1, 2017

Mesej buat Followers Dan Bloglister kesayangan mama

Assalamualaikum sayang-sayang semua. Mama perasan follower mama dah bertambah Dan Ada Yang letak link blog mama dalam bloglist korang. Terima kasih banyak2 kerana support mama. Minta maaf sangat2 kalau Ada Yang terlepas pandang contohnya Ada yg mama x follow balik, Dan Ada yg mama tak letak dalam bloglist mama sedangkan korang Ada letak mama dalam bloglist korang.

Sebab Ada yg mama tak berjaya follow sebelum ni. Ada error keluar. Bila baca Aiman punya post barulah jumpa penyelesaian. Lega sikit. Tq Aiman tolong mama.

So, kat sini mama nak minta korang tinggalkan komen kalau Ada yg mama x follow atau Ada yg tak letak dalam bloglist sedangkan korang dah follow Dan letak link mama dalam bloglist korang. Tolong tinggalkan komen Di sini ye supaya mama boleh balas balik.

Thank you kerana support blog mama Yang tak seberapa ni. Really appreciate it. Sayang korang ketat2. Mmuaah!!

P/s; kalau nak exchange link pun bagitau kat sini ye supaya senang mama nak jejak..

Gambar takde kaitan dengan post mama ni. Sekadar tepek aje. Ni gambar Di d'coral Kuala Selangor masa mama pergi dinner dgn family yang datang Dari muo awal tahun aritu. Huhu tetiba rindu Pula kat ayah Di kampung. Berpuasa seorang diri aje. Semoga Allah pelihara dia..

28 comments:

  1. alaa comelnya...siapa bagi mesej buat follower tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihii comel la Sgt Kan Mrs fuzy 😘

      Delete
  2. Hihii mama yang rajin blogwalking! Luv u mama pipie😀

    ReplyDelete
    Replies
    1. Luv u too iris 😘.. tgh mood blogwalking Ada ni

      Delete
  3. Hi Mama.. Salam Perkenalan ye...

    ReplyDelete
  4. Alamak.. Kalau guna wordpress tak boleh nak follow memfollow ni. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oo ye ke. Baru mama tau. It's ok boleh je kita ziarah menziarah ye tak

      Delete
  5. hehe terima kasih. selamat berpuasa mama pipie

    ReplyDelete
  6. Hair kesayangan mama Mieza Anang and Aiman. Tq singgah ye

    ReplyDelete
  7. hee~ pesanan comel !! suka plak saya baca..

    ReplyDelete
  8. hi mama...tq ye sebab rajin dtg blog kita.....hihihi

    ReplyDelete
  9. Tq Lina sudi dtg blog mama 😘

    ReplyDelete
  10. huwaaa.... CF pon dah tak boleh nak follow blog lain dah.

    ReplyDelete
  11. Terima kasih mama kerana selalu jenguk jurnal saya.. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq juga pada shikin sudi singgah sini

      Delete

Words of wisdom