Mencari pelawat bertuah Yang ke 333333 - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad


Friday, May 19, 2017

Mencari pelawat bertuah Yang ke 333333



Assalamualaikum semua.. akhirnya mama berjaya mengupload gambar dalam blogger ni yahuuu...

So, demi meraikan kejayaan mama dpt upload pic disamping  meraikan teman-teman baru alam Maya mama (ye lah lama dah x berblogging ramai rakan blogger mama terlost contact) maka mama mencari pengunjung bertuah yg ke 333333. Seperti biasa sila capture no counter mama Dan email kpd mama. 

Pemenangnya Akan dapat topup rm10 Dari mana2 topup yang Ada. Good luck!

15 comments:

  1. Waa bestnye mama.. Sape la yg btuah itu hihii

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mungkin iris jeng..jeng.. jeng. Hihiu

      Delete
  2. TAG : https://belogsjm.blogspot.my/2017/05/giveaway-rm1000-shopping-credit-sgshop.html

    ReplyDelete
  3. waaa bestni. kene bookmark ni hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha.. bookmark Aiman jgn x bookmark

      Delete
  4. Replies
    1. Mood dah kembali ita. Lama gak nk tunggu dia kembali haha

      Delete
  5. Replies
    1. Alolo.. takpe syuhada. Nantikan no lain Pula ye

      Delete
  6. Alahai nape belum lagi 333333... hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha.. tak Naik dah no 333333 Tu lea

      Delete
  7. Heee congrats kepada mereka2 yg bertuah nanti... ;)

    ReplyDelete

Words of wisdom