Mama dah jumpa penyelesaian untuk upload gambar dalam blogger - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad


Monday, May 22, 2017

Mama dah jumpa penyelesaian untuk upload gambar dalam blogger

Seperti yg mama cerita sebelum ni, akhirnya mama terjumpa juga penyelesaian masalah mama. Sebelum ni mama try guna app Blogger Dari Google play Dan juga chrome tapi tak berjaya.



Guess what? Tadi mama try upload gambar dlm blogger guna internet explorer. Hasilnya... BERJAYA!! Alhamdulillah. So Tq kpd sop Dan yg lain2 yg Cuba nk tolong mama. Tqvm ye..



Cerita.. ceriti.. ceritu..: Apa nak buat kalau tak boleh nak upload gambar dalam blog: post

12 comments:

  1. Ana guna Chrome je mama. Mmg berblog dr hp je. Mudah nk edit gambar semua.

    ReplyDelete
  2. aku memang update guna chrome je adda, penah bape kali guna aplikasi tapi gambar tak keluar atau keluar tak tersusun.. terus malas..
    aku biasanya draf offline kat word dulu pastu copy paste kat blog guna chrome dan terus masukkan gambar..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selesai guna chrome juga kan. Tp Tu laa agaknye ni cobaan kut utk org yg baru kembali 😀

      Delete
  3. xpena pula ada mslh xleh upload gmbr..hehehe.
    tp perkongsian ne sgt menarik.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Untunglah eca xde masalah. Tq ye sudi baca sini

      Delete
  4. sha selalu ber blogging guna pc hahaha sebab guna phone leceh sikit hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Guna hp mmg leceh pun haha to selalunya mama x smpat ngadap pc.

      Delete
  5. Ada pakai Blogger dgn Bloggeroid, both saya boleh je upload gambar. Tapi still tak puas and jenuh gila edit so last2 pakai pc jugak.

    ReplyDelete
  6. ooo sebelum ni guna apps blogger ke? huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huhuu iye sop. Ingatkan lagi mudah tapi jd makin susah plak

      Delete

Words of wisdom