Header Ads

test

Pengalaman membeli di http://www.superbuy.my

Salam semua.. bersempena hari raya yang bakal menjelang maka mama pun buat lah juga preparation. Bukan setakat beli kuih raya, baju raya ajer tau. Gadget pun perlu gak. Memandangkan powerbank mama dah kong (dapat free masa beli kat lazada dulu) dan juga sdcard yg Cuma 8Gb kat handphone ni.. mana la nak letak gambo2 raya nanti kan, takut tak muat plak. So, mama beli siap2 secara online. Kali ni beli kat http://www.superbuy.my. So far review dari kawan mama yg selalu beli kat sini mmg OK. So, mama pun mencubalah nasib.

 

So, keputusannya mmg sah lah http://www.superbuy.my ni pantas dan barangnya pun dijamin OK. So far mmg puas hati la. Mama bayar guna maybank2u ajer pon. Order 7hb, 8hb dia dah ship. Mmg pantas kan. So, 2 barang di bawah ni dah selamat diterima dan dipakai oleh mama. Alhamdulillah..

 



Strontium 16GB MicroSD Class 6 with Adapter - SR16GTFC6A 

 

   7 Reviews |

 

Item No.:244327

SR16GTFC6A

 

 

Normal Price: 

RM 49.00

Our Price: 

RM 29.90 (USD 9.55)

Save: 

RM 19.10 (39.0%)

 

30 points

Brand:

Strontium

Stock:

Ready Stock  

Delivery within 48 working hours

 

 



Remax 10400mAh Sound Series Power Bank 

 

   1 Reviews |

 

Item No.:241890

 

 

Normal Price: 

RM 109.00

Our Price: 

RM 69.00 (USD 22.04)

Save: 

RM 40.00 (36.7%)

 

69 points

Brand:

Remax

Stock:

Available  

Delivery 2 - 3 working days

Your Preference:

Quantity:

 

6 comments:

  1. thanks for sharing...lepas ni nak cuba melawat2 lah kat sini...

    ReplyDelete
  2. bolehlah cuba farah waheeda. harga pun not bad

    ReplyDelete
  3. eh kenapa rasa mcm murah je memory card tu . Nak beli jugak lah satu . thanks bg info =))

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah ma...
    barang sudah ok diterima

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah obat sakit.. selamat dapat dah

    harith, mmg murah kan. so far mama pakai ni ok lagi takde masalah

    ReplyDelete
  6. servis superbuy skang tersangat lembab. order brg seminggu lebih belum smpai2 lg..

    ReplyDelete

Words of wisdom