Header Ads

test

Farm in the City

Sori ye.. mama suka wat entry tertunggak lak skrg ni.. almaklumlah virus M ni amat kuat penangannya.. hehe..

 

Last week 16/2/14 kami pergi Farm in the City (FITC) yang terletak di Seri Kembangan. Tak jauh sgt dari Shah Alam sebab kedudukan tempat tu area Puchong ajer.. kami pergi ikut LDP.. ini alamatnya:

Jalan Prima Tropika Barat 2, Taman Prima Tropika, 43300 Seri Kembangan, Selangor, Malaysia.

 

Sebelum ni mama pernah cite yg kami dapat tiket free kan sebab pihak FITC reward company mama.. so dapat lah kami anak beranak masuk FREE.. Cuma kena bayar RM7 utk pony ride Syafi. Dpt free air vitagen. Puas ati.. makanan utk semua binatang tu adalah free yer. Mmg staff situ sediakan dan amik ajer dari mereka. mmg best laa..

 

Keseluruhannya mmg puas ati.. sebab hampir semua binatang boleh dipegang tau (tapi ular.. buaya tu tak leh laa kan..).. hihi.. mama tgk FITC ni maybe masih baru. So kawasan luar dia spt tempat parking Nampak cam tak terurus sgt. Tapi parking free you.. oklah layan gambo yer..

 

Lepas ni nak cite pasal icity plak yg kami pergi semalam..

 

10 comments:

  1. mmg best sop.. kalau tak silap mama bayaran masuk dewasa = rm30, kanak2 = rm25.

    ReplyDelete
  2. wah..seronoknya.... lama tak jengok blog mama..rindu nak tgok perkembangan terbaru nih..hihihi

    ReplyDelete
  3. wah..berbaloi dpt masuk free... besar ke tempat ni adak?

    ReplyDelete
  4. anak2 suka sbb dpt pegang n bg makankan. seronok dorang.

    ReplyDelete
  5. Bagus juga utk org bandar yg kian tak kenal ternakan,he!he!

    ReplyDelete
  6. uiksss dekat rumah aku tu kenapa tak beritau??

    ReplyDelete
  7. eh ..tak tau pun kewujudannya... Tiket dia mcmana?

    ReplyDelete
  8. teringin nak p tempat nie, ntah biler la agaknya...anyway Assalamualaikum…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com . Saya follow sini n kalau sudi follow la saya balik yer…

    ReplyDelete
  9. fuza.. pergilah FITC. gerenti budak2 suka. cuba google hehe mama lupa laa.. tapi rasanya adult dalam rm30+, budak dalam rm20+

    ReplyDelete

Words of wisdom