Monday, September 23, 2013

Berjimba di Janda Baik, Pahang

Sori ye kengkawan.. ini adalah entry basi.. kejadiannya adalah pada 14-15/9/13 yang lepas.. dalam ketensenan yg melampau ada baiknye pergi bercuti-cuti Malaysia.. hasilnye mmg best.. mama pergi dgn kengkawan opis.. syafi sgt hepi ok.. dia siap tanya "mama, boleh tak kita beli rumah mcm ni?"

Kami menginap di Pondok Impian. Tempat artis you.. pemiliknye mak nani dan den wahab.. yg jaga resort adalah tamam idris n wife mariaty.. mama suka suasana kat sana sebab tak terasa utan sgt. Almaklumlah mama ni penakut sket kt tempat baru esp malam.. disebabkan tempat dia dalam satu kawasan inc kolam ikan, pool, karaoke etc.. so malam takde lah sunyi sgt.. ptg tu kami ada sesi bbq sampai malam.. malam sambung karok plak hehe..

Siap karok dgn makcik mariaty lagi. Kelas.. esok plak makcik sempat goreng nasi utk kitaorg, yummy! Ada sambal tumis lagi..

Bilik kat sini pada mama ok la.. ada aircond dan tv.. rate dia mmg mahal dari resort lain.. mcm bilik Haziq tu ada 1 katil Queen + 1 katil single rate RM160. Bilik bebetul sebelah pool.. lampu pun tak nyala satu. Tp mama boleh accept lg la... kawan plak duk Nora Suite.. sorang lagi dok Tasha.. Tasha mmg best sebab ada beranda yg cantik sgt.. bilik bebetul sebelah bilik makcik mariaty.. So, layan gambo je laa yer..

3 Responses so far.

  1. Sura Mohd says:

    wahh...seronoknya berjimba-jimba..:)

  2. wah nampak seronok le dear... boleh bagi detail kat akak tak nanti... email akak... joannayunus191072@gmail.com

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 355555 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

Contributors