Header Ads

test

Selamat mengundi!

Gambar ni masa kt PD smlm.. Suka budak kecik ni dpt topi koboi.. Selalu offer nak beli tp dia tanak. X sangka kali ni nak pula dia beli.. Skrg ni kami dh ada kt kampung. Wah kat sini happening betul mood pilihanraya.. Mcm2 ada.. Baru tadi geng2 pas dan pkr buat gimik kt jalanraya.. Seronok plak tgk.. Hmm.. Korang dh fikir lom nak undi sapa esok? Harapnye pilihan kita adalah pilihan yg terbaik utk kita, agama dan negara.

Selamat mengundi semua!

2 comments:

  1. comelnya dapat topi koboi..selamat mengundi :)

    ReplyDelete
  2. thanks blueice.. dia suka plak topi koboi tu

    ReplyDelete

Words of wisdom