Header Ads

test

Jumpa doktor gigi.. Lagi

Huu... Inilah aktiviti kami arini.. Nampaknya kebanyakan gigi syafi dh byk yg dh goyang. Tambah lg 3 gigi yg sakit agak kritikal. Inilah aktiviti kami sejak 2 minggu ni. Dh 3 kali jumpa doktor gigi dis month.

Nak salahkan sapa eh? Mama dia x pandai jaga gigi anak kot. Ataupun sebab dia masih minum susu dlm botol? Tp ada budak lain yg guna susu botol xde plak mcm ni.. Doktor pn pelik nape gigi syafi cepat rosak. Dia kata maybe air liur dia jenis pekat kotr..

11 comments:

  1. baiknya dia...tak menggelabah doktor periksa gg dia..

    ReplyDelete
  2. rilek je tgk dia.
    alah bukan mama xpandai jaga
    mmg gigi dh nak rosak
    agaknya
    takpe nanti ada gigi kekal ok la nanti kan

    ReplyDelete
  3. lepas ni mesti cantik gigi syafi...


    salam, tengs drop by my blog n drop ur comment, saya follow sini terus yer...

    ReplyDelete
  4. no komen..anak aku pun dah rongak.. hehe..

    ReplyDelete
  5. deno masa budak2 dulu gerun bila dgr dr. gigi.. hihi

    ReplyDelete
  6. Pelik juga,cepat betul dah kena jumpa Dr Gigi.

    ReplyDelete
  7. berani nye dia...saya masa kecik2 dulu fobia betul jumpe doctor gigi...skrg nak x nak kene la jg..dah tua br nak jg beria2..hehe..skrg kene praktis kat anak2 pulak...singgah jalan2 malam :)

    ReplyDelete
  8. pelik kan dulu2 masa kecik seingat mama tak penah plak sakit gigi.. ker dah tak ingat dah.. syafi skrg dah tak minum guna botol malam.. guna cawan ajer

    ReplyDelete
  9. salam..
    my son tak pernah lagi dibawa pergi dentist..
    rasa2 nak bawa.. nk minta doktor cek gigi dia..

    ReplyDelete
  10. che'Yah.. bawalah.. bagus tu sementara gigi ok lagi la kita bawak.. jgn mcm mama ni dah rosak teruk baru bawa hehe.. tp kena cari doktor yg mesra kanak2 tau.. mama penah terkena doktor yg tak mesra kanak2.. susah sket la sebab budak2 bukannyer reti duk diam..

    ReplyDelete

Words of wisdom