Header Ads

test

Babai gigi geraham ku

Goodbye gigi geraham kiri bawah ku.. Akibat kesakitan yg melampau smpai xleh tdo selama 2 hari, aku tnpa berfikir pnjang terus je suruh doktor cabut ari isnin lepas. Sebab kalau buat root canal mkn masa. Dan dulu masa hubby aku buat, lagi berganda sakitnya.. So, xnak la amik risiko..

Haa.. Lega sudah.. Tp bila tgk gigi yg dh dicabut tu terasa sayang plak sebab nmpak kuat lagi.. Huhu.. Apapun thanks ye gigi geraham yg byk jasa..

7 comments:

  1. selamat tinggal..susah gk tu tkde gigi geraham

    ReplyDelete
  2. laa.. ko pun rongak cam abg long gak adak?

    ReplyDelete
  3. assalam ziarah ;)
    saya tahu komen ni out of topik,
    tapi saya harap sangat tuan/puan blog dapat bantu saya untuk menang iphone 5 kat sini.

    http://puangojes.blogspot.com/2012/12/bantuan-di-perlukan-klik-g1-dan-undi.html

    bantuan tuan/puan blog amat2 saya hargai. terima kasih ya :)

    ReplyDelete
  4. saya pun cabot hari tuh, gigi atas..sayang sgt.tpi dh tak ble diselamtkan..:(

    ReplyDelete
  5. meh la join contest aku adak...

    http://rozita-ceritaita.blogspot.com/2012/12/contest-cerita-ita-genap-5-tahun.html

    ReplyDelete
  6. baru jugak cabit mggu lps...tak tahan sakit...terpaksa la korban...sakit gigi ni..org bising pun tak boleh...rase nak bagi penerajang je...:)

    ReplyDelete
  7. takut bab cabut2 gigi neh. seram T___________T hehe

    ReplyDelete

Words of wisdom