Wednesday, November 14, 2012

Syafi Masuk Wad

Salam semua.. ada yg bercuti ke arini? Selamat bekerja bagi yg bekerja dan selamat bercuti bagi yg bercuti ye..

Last Saturday, syafi masuk hospital selama 3 hari 2 malam.. sebab asma attack.. huhu.. rasanya punca adalah sebab habuk (kitaorg ada kemas rumah sebab kontraktor ada betulkan wiring.. suruh syafi main jejauh tapi in between dia ada gak nyibuk)..

So, bahananya adalah duduk di hospital huhu.. mmg agak teruk asma dia kali ni.. start hari jumaat dah start batuk tapi geli2 je batuk dia.. bila bawak amik nebulizer, dia ok tapi tahan selama 3 jam ajer.. pastu kena attack balik.. sampai la ke hari sabtu tu.. bila bawa klinik doctor suruh refer ke spital..

So, pergilah demc.. masa tu syafi dah tak larat dah.. nak duduk pn tak larat.. terbarin ajer.. bila angkat dia dari kerusi tempat dia baring.. basah kerusi tu dek peluh.. kesian anak aku ni..

Last2 doktor bg neb 5 kali berturut2.. baru ok sket.. then, masuk wad kena amik neb every 3 hour. Siap ada fisio lagi.. tp Alhamdulillah lah kt spital ni Nampak dia improving better.. Cuma dia tak sabar nk balik umah ajer.. almost every hour Tanya bila nak balik hehe..

Hari isnin discharge.. Alhamdulillah.. syafi pun very the happy.. satu hari duk lompat2, joget2, nyanyi2.. Nampak sgt happy balik umah hehe..

15 Responses so far.

  1. Syafi rindu rumah laa tu akak :)
    Eiqa doakan agar Syafi bertambah-tambah sihat..
    InsyaALLAH, aminnn.

  2. Budak-budak kalau asma mmg kecian sgt2..moga cekal dan tabah ya

    Fesyen Janggut Yang Sangat Cool

  3. Nurhayati says:

    moga cepat sembuh Syafi!!
    sian dia

  4. syafi cepat2 sembuh ya. AMin. :)

  5. Ku Syida says:

    Get well soon ye syafi :)

  6. abg cik says:

    syafi cepat2 sembuh ye

  7. alhamdulillah dah ok..
    kadang2 ada yg perlu masuk wad utk rawatan itensif..

  8. Rozita says:

    ko kena ready mask utk bebudak kalau camni adak...beli mask biasa tu tapi ko decorate bagi lelawa..dgn stiker segala ke.. mesti dia nak pakai bila time-time memerlukan camni...

  9. Ghani says:

    mama syafi, aku mau nanya cara pasang iklan innity gmana yaa?
    persyaratan nya apa aja..


  10. Selamat malam sahabat, terima kasih kunjungannya :)

  11. Biasalah budak- budak ni... yang malas.... maknya kena duk hospital... tapi nasib hospital bestkan... selesa sikit!

  12. thomas says:

    Kena jaga baik2 elakkan dari habuk.

  13. semoga cepat sembuh..jangan lupa makan ubat yekkkkk

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 370000 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

About Me

My photo
Masa mengajar kita tentang segalanya.. Masa mematangkan kita seiring dengan usia..