Header Ads

test

Syafi Masuk Wad

Salam semua.. ada yg bercuti ke arini? Selamat bekerja bagi yg bekerja dan selamat bercuti bagi yg bercuti ye..

Last Saturday, syafi masuk hospital selama 3 hari 2 malam.. sebab asma attack.. huhu.. rasanya punca adalah sebab habuk (kitaorg ada kemas rumah sebab kontraktor ada betulkan wiring.. suruh syafi main jejauh tapi in between dia ada gak nyibuk)..

So, bahananya adalah duduk di hospital huhu.. mmg agak teruk asma dia kali ni.. start hari jumaat dah start batuk tapi geli2 je batuk dia.. bila bawak amik nebulizer, dia ok tapi tahan selama 3 jam ajer.. pastu kena attack balik.. sampai la ke hari sabtu tu.. bila bawa klinik doctor suruh refer ke spital..

So, pergilah demc.. masa tu syafi dah tak larat dah.. nak duduk pn tak larat.. terbarin ajer.. bila angkat dia dari kerusi tempat dia baring.. basah kerusi tu dek peluh.. kesian anak aku ni..

Last2 doktor bg neb 5 kali berturut2.. baru ok sket.. then, masuk wad kena amik neb every 3 hour. Siap ada fisio lagi.. tp Alhamdulillah lah kt spital ni Nampak dia improving better.. Cuma dia tak sabar nk balik umah ajer.. almost every hour Tanya bila nak balik hehe..

Hari isnin discharge.. Alhamdulillah.. syafi pun very the happy.. satu hari duk lompat2, joget2, nyanyi2.. Nampak sgt happy balik umah hehe..

15 comments:

  1. Syafi rindu rumah laa tu akak :)
    Eiqa doakan agar Syafi bertambah-tambah sihat..
    InsyaALLAH, aminnn.

    ReplyDelete
  2. Budak-budak kalau asma mmg kecian sgt2..moga cekal dan tabah ya

    Fesyen Janggut Yang Sangat Cool

    ReplyDelete
  3. moga cepat sembuh Syafi!!
    sian dia

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah dah ok..
    kadang2 ada yg perlu masuk wad utk rawatan itensif..

    ReplyDelete
  5. ko kena ready mask utk bebudak kalau camni adak...beli mask biasa tu tapi ko decorate bagi lelawa..dgn stiker segala ke.. mesti dia nak pakai bila time-time memerlukan camni...

    ReplyDelete
  6. mama syafi, aku mau nanya cara pasang iklan innity gmana yaa?
    persyaratan nya apa aja..

    ReplyDelete

  7. Selamat malam sahabat, terima kasih kunjungannya :)

    ReplyDelete
  8. Biasalah budak- budak ni... yang malas.... maknya kena duk hospital... tapi nasib hospital bestkan... selesa sikit!

    ReplyDelete
  9. Kena jaga baik2 elakkan dari habuk.

    ReplyDelete
  10. semoga cepat sembuh..jangan lupa makan ubat yekkkkk

    ReplyDelete

Words of wisdom