Tuesday, November 20, 2012

Baby Auni kiut

Saje arini nak tepek gambo ni.. diambil masa Aidiladha aritu.. nama baby tu baby Auni.. So cute kan.. ee tinginnya rasa dihati hihi.. tapi syafi plak tanak gambo dgn baby cute ni.. rugi sungguh..

 

Sempena raya korban aritu sempat aku gi melawat member blog yang dah jadi rapat ngan aku à Fara Adura yang baru menimang cahamata yg kedua.. congratess ye fara.. baby auni sangat kiut.. tak puas aku pegang hihi.. fara plak sgt slim.. menten ajer walaupun baru melahirkan.. jeles ai tau

 

8 Responses so far.

  1. nama sama dgn baby Sop.. Baby AUni :)

  2. Nurhayati says:

    bambamnya dia.. nak cubit pipi bole.. :)

  3. gemes lihat babynya, siapa namanya......

  4. comelnye baby auni..mama dia pun lawa ye... :) teringin jugak nk ada baby baru ni.

  5. yousake says:

    sekedar mampir kemari kawan :)

    #Salam Sehat :D

  6. mamapp says:

    tu la kan.. Bila tgk baby semua masalah terasa hilang

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 370000 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

About Me

My photo
Masa mengajar kita tentang segalanya.. Masa mematangkan kita seiring dengan usia..