Saturday, June 23, 2012

I am the Busy bee

Kekadang terasa gak ingin tukar template blog.. ada gak time terasa nak exchange banner dgn rakan2 blogger.. ada masa gak aku tingin gak nak komen posting2 blogger yg lain.. blog kedai pn dah tak terupdate.. huhuuu..

 

Sebenarnya.. Sejak 2-3 minggu lepas mama tersangat la busy.. bukan busy body yer.. tp busy dengan pelbagai hal..

 

Mula2 father in law masuk wad, dan sekarang kena regularly antar dia cuci luka dan appointment doctor.. pastu tetiap hari masak utk dia so that dia boleh control sugar level.. pergi Cameron (ni ok la kan sebab bercuti).. pastu balik kampong ada kenduri kahwen..

 

Then, sibuk plak dgn proses2 audit selama seminggu.. end next week.. huhu.. apakan daya.. redha aje laa..

 

Nxt week jugak kenduri kawen brother in law and the week after kenduri lagi.. waa.. harapnye aku ada kekuatan utk harungi semua ini..

10 Responses so far.

  1. mama yang baca pun terasa penat ni.... sabar ye mama syafi...

  2. Faiz says:

    Mesti ada adda..insyaallah..tarik nafas dlm2, tenangkn fikiran, berhenti fikir semua benda, dan niat hnya semata2 kerana Allah..insyaallah
    Bila dh settle suma nnti, insyaallah puas hati

  3. semoga semua berjalan lancar k mama...hehe

  4. Huhu.. Thanks kak jo. Nak jawab tag pn x sempat.. Sori yer

  5. Insya allah.. Thanks faiz.. Akhirnye smlm dpt gak update blogshop..

  6. Thanks ye tirah.. Terasa lega sket :)

  7. Take a easy sis..rehat itu pntg..nti sis sakit plak..tc..

  8. Ezna says:

    busy....relaks yer...

  9. thanks chekgu azrine.. alhamdulillah ada masa terluang ajer terus relax

    ezna, thanks yer

  10. LOMPAT SI KATAK LOMPAT

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 355555 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

Contributors