Mokcik menang handbag.. Alhamdulillah - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad


Tuesday, April 17, 2012

Mokcik menang handbag.. Alhamdulillah

Alhamdulillah.. harini mama dpt msg yg best dari el..


mama dpt rezki lagi hari ni.. sungguh tak disangka mama menang besar kali ni.. dapat handbag u.. mmg inilah yg mama suka sgt2.. kebetulan mama baru je consider nk cari handbag baru ni..

ni le handbag yg ai menang tu.. mmg vogue..

mlm ni mama mimpi indah2 aje la gamaknye.. thanks ye el kerana menganjurkan GA simple tapi best ni. kalau byk sgt requirement mama fikir2 jugak sebelum nak join.. Utk sesiapa yg nak tau keputusan GA bolehlah klik link kat bawah ni ye..PEMENANG ARWENDANISH 1ST GA - TAHNIAH

29 comments:

  1. wahhh. bestnya dapat handbag baru. vogue gitu. thanks mama ;)

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah.. mama ni selalunya takde luck tp alhamdulillah rezki daari allah ai terima aje hiks..

    ReplyDelete
  3. heheh suwit lah
    thx mama join GA el..n tahniah lagi sekali ok..nti el fwd ur name and add to our sponsor ok...
    sempat ke raya pki handbag baru ni :)

    p/s: el jeles tau ekekeke

    ReplyDelete
  4. ahaks.. macam tau2 aje mama dh berangan pakai masa raya hihi.. el, tu lah lumrah org yg buat GA, takpelah.. semoga dpt pahala sebab gumbirakan hati org lain ye. semoga blog el semakin mantop..

    p/s: nasib baik el jemput join GA ni dulu.. thanks ye

    ReplyDelete
  5. salam kenal...wahh...bestnyerr dpt handbag...tahniah yerrr ;)

    ReplyDelete
  6. hoih mama . syok la . hihihi :) btw tahniaahh ~

    ReplyDelete
  7. congratz ye mama.. bestnye..
    nora dh lme sgt xjoin2 smua tu.. huk huk huk..

    ReplyDelete
  8. aish thanks ye semua.. mmg sonot menang ni tapi bukan selalu boleh menang camni.. gee

    ReplyDelete
  9. salam kenal.tahniahhhh!!!..hehe.i dah follow blog ni.follow i balik ye..tq>>:D

    ReplyDelete
  10. salam kenal ..




    http://obat-kanker.acepsuherman.biz/obat-herbal/obat-luka-diabetes/

    ReplyDelete
  11. ok sherwieyna n risthalla.. mama folo ye

    ReplyDelete
  12. wah syoknyer dapat henbeg baruuuuuuuu

    ReplyDelete
  13. tahniah... boleh bergaya la pasni ..

    ReplyDelete
  14. Wahhhhh bestnya....hahaha godrk godek entry lama

    ReplyDelete

Words of wisdom