Tuesday, March 20, 2012

Kami pon pegi gak International Hot Air Balloon Fiesta 2012

Minta mahap byk2 sebab ni entry lapuk huhu.. memasing blogger aku nengok dah upload gambo2 menarik kat Putrajaya.. Nak bgtau, kitaorg pn ada gi sana gak hehe.. ni la first time kitaorg ke Putrajaya utk tengok hot balloon. Syafi yg teringin sgt nak tgk..

 

Bertempat di Precint 2 Putrajaya.. dengan sesak bagai.. Tak sangka dari petang kul 3 sampai mlm kitaorg berkampung kat situ. Syafi mmg suka sgt sebab ada playground kat situ. Dia main sambil tgk hot balloon terbang ke udara.. cantekk oo.. bayaran utk naik hot balloon pon tak mahal, Cuma RM15 jer.. tapi kitaorg tak le naik.. Helicopter ride pon ada gak.. Sekali naik RM150 rasanya..

 

Selain tu ada gak booth Mountain dew yg ada pelbagai game termasuk lah paintball.. Mgg syafi suka sgt tgk org main paintball.. Lagipun mama dia pon ada pengalaman kena tembak dgn paintball sampai lebam teruk oo..

 

Ok yek, layan le gambo dari kamera cabuk aku ni ye.. tata..

11 Responses so far.

  1. AdaM Hawa says:

    bestnya.. thn ni x dapat lagi pegi sane.. kalau ada rezeki thn depan.. panjang umur.. nak pegi la.. :(

  2. best event ni.. blom ada rezki nk gi tgk, huh...

  3. pergi ari apa? Kak Alin pi Sabtu..tak nmpk Syafi pun..

  4. wow bestnya....em...kite x sempat nak pegi sebab keje aritu...:(

  5. Koding says:

    Belum ada pengalaman lagi utk tengok belon jenis ini...
    Jemput singgah ke blog Koding...

  6. pengalaman yang menarik. semoga selalu terulang. Btw aku udah follow blog ini. Thanks pengertiannya

  7. ni la 1st time gi.. ok gak la. tp tak suka sebab crowd ramai sgt. sekali sekala tu ok la

  8. eLL says:

    memang ramai orang sangat..nak parking pun susah tp thn ni kami sekeluarga tak dapat la pergi sebab dah pindah balik kedah...tumpang tgk pic dlm blog mama pipie lahh

  9. waaa....sy tahun ni tak sempat pergi..sibuk ngan hal lain..heheheh

    takpe..next year boleh pergi kot..hahah

  10. ell, best kan duk kedah. takdelah mahal cam kt shah alam ni.. boleh la jimat sket2.. takpe nanti ada rezki leh pegi nx year kan RerameUngu

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 355555 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

Contributors