Friday, January 6, 2012

Sekolah hari ke 3

Ni gambo saya masa nk gi sekolah pagi tadi, selepas tu saya melalak dan meraung macam apa jer sebab tanak gi sekolah. Last2 mama masukkan aje dalam keta. Sampai sekolah pn saya nanges.. Bila teacher bawak saya masuk kelas baru saya diam..

Bila teacher ajar nyanyi saya diam aje. Tp saya boleh nyanyi dgn baik lagu "point to d ceiling, point to d door" dan lagu "teddy bear" sampai mama dgn ayah impress gile dgn saya. Saya mmg clever boy kan..

Td teacher bgtau ayah yg saya nanges sebab saya nk mama saya duduk dgn saya dalam kelas.. Mmg la saya nak mama duduk dgn saya tapi mama kata dia kena work..

10 Responses so far.

  1. kakngah says:

    nanti syafi dah mesra ngn kawan.. tak nangis lagi la...

  2. mariyam says:

    nice pic,,,good luck

  3. mariyam says:

    nice pic,,,good luck

  4. hehehehehe..good boy syafie

  5. alahai siannyer dia...comelll...hehe
    moga dak comel ni nak g sekool yer...

  6. arie5758 says:

    salam buat syafi ya mama... dari kawan mama di Indonesia hehehe :)

  7. alololo...tomenyer.....

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 355555 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

Contributors