Alhamdulillah. Selamat hari raya haji ye - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad


Friday, November 4, 2011

Alhamdulillah. Selamat hari raya haji ye

Sudah boleh tersenyum sebab dh kena audit hehe.. Rasanya xde yg pelik2 auditor jmpa. Kalau ada pun maybe just suggestion.. Apapun kena tunggu closing ptg karang..
Nampaknye geng2 blogger yg lain pn cam tak brape lalu nak update blog.. Sibuk dgn persiapan raya ke? Selamat hari raya aidiladha dan selamat bercuti ye. Aku aan balik ke muo sok pagi..

8 comments:

  1. mesti best kalau dapat 'cong' auditor. hehe!

    ReplyDelete
  2. Kami raya biasa2 je dear.. Comelnya deme berposing.. :D Selamat Hari Raya AidilAdha dari EmIenAqil!! ;D

    ReplyDelete
  3. selamat hari raya mama , bukan tak nak update , blog meragam td mencik betul

    ReplyDelete
  4. LEGA!!!! akak yg masih trcunggap dok kejar program yg brtimbun b4 cuti sk nie....

    Selamat Hari Raya dan selamat kembali ke kg..hati2 dijln raya....

    ReplyDelete

Words of wisdom