Monday, September 19, 2011

Kami pergi kenduri kahwin Ashraf Muslim & Dayana

Ingat tak entry post aku ttg penerimaan kad jemputan kahwin pelakon Ashraf Muslim tu? So, hari sabtu tu Alhamdulillah berkesempatan la nak gi Gombak dan melihaat kedua2 mempelai yg bagai pinang dibelah dua.


Kitaorg sampai lambat dlm kul 4pm. Sebab sebelum tu gi openhouse opismate lama. Masa tu tetamu dah tak brape ramai. Comel sgt tgk Dayana.. Korang layan je lah gambo2 yg ditangkap oleh mamarazi tak bertauliah ni yek.. syafi plak suka sgt dgn ikan2 emas dlm baling kaca tu. Asyik nak gi tgk ikan je katanya..


Makanan sedap2 belaka you.. ada 2 station, satu, makanan utk org kawin yakni nasi minyak dan geng2 dia.. satu station lagi ialah makanan utk open house hariraya. Ada ketupat, lemang, rendang dan seumpama dgn nya.


Apapun aku doakan semoga pasangan pengantin Ashraf Muslin & Dayana kekal bahagia dunia dan akhirat. Semoga murah rezki dan cepat2 dapat cahayamata..

15 Responses so far.

  1. tunz says:

    selamat pengatin baru ashraf dan isteri..

  2. maszmadi says:

    cantiuk pelamin dorang.. putih bersih n sweet..

  3. ziraziz says:

    moga bahagia ke akhirnya..:)

  4. wah.. meriah nye... sweet betul mereka berdua! harap berkekalan hingga ke akhirnye.. :)

  5. cantik berseri seri. anyway best arrr ada ikan dlm balang tu

  6. wah sangat cantik lah .

    selamat pengantin baru buat ashraf n dayana

    :)

  7. i love the simplicity of the pelamin,...nice,xserabut

  8. bertuahnye akk dpt jemputan kawin depa ... best !

    sweet betul senyuman si pipie tu :)

    alhmdllh kenduri masih brlangsung walopun dah pukul 4 ptg ye kak .. rezeki..rezeki ... :)

  9. el says:

    syoknye dpt jemputan retisssss
    simple n cantek pepel lg niceeeeee

  10. Rozita says:

    cantik pengantin atas pelamin yang cantik...

    syafi memang ikut muka ko la adak.. senyum pun ada lesung pipit kat bawah cam ko...

  11. tak dapat bergambar dgn pengantin ke?

  12. CTK says:

    wahh....bes la dapat pegi..jeles2

    smOga dorg sentiasebahagia..amin :D


    http://khayalan27.blogspot.com/

  13. Puanbee2 says:

    besnya dpt pergi majlis grand tu ...

  14. jelosnya mcm nya boleh dapat jemputan...ada kena menena ke...he..he selamat pengantin baru buat ashraf dan pasangan ya...comel ikan mas tu..ini 1st tengok...lain dari yg lain...

  15. dela says:

    jelosnya.... x dpt jemputan pun...:(

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 355555 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

Contributors