Header Ads

test

Alhamdulillah. dah beransur sihat

Salam semua, terima kasih ye atas doa korang pada anak aku tu. Mmg demam dia dtg balik semalam. Panas sgt sampai 39.4 riso aku ni.. bila suhu tu dah panas, melepek aje la dia.. muka badan sumer merah2 dah..suruh makan ubat takmo, minum air kosong pon takmo  huhu kesian sgt.. Tahun lepas dia penah demam panas gak masa raya ke-7 sampai kena mandikan dgn ais.. tak sangka tahun ni kena lagi..


Tp start mlm tadi Alhamdulillah Nampak cam ada kurang. Lepas bg ubat montot lagi, dia berpeluh n lepas tu terus je jadik ceria and back to himself. Walaupon Nampak agak letih sket.  Siap marah2 aku lagi suruh pasang aircond sebab dia kata dia panas hehe.. camtu lah dia bila dah sihat ni.. penyudahnya sepanjang  malam aku duk melayan dia main dinasour.. takpelah nak, berbaloi la dgn keadaanya yg ceria tu..


Skrg ni mmg tgh musim demam.. so, korang kena take care tau. Pastikan minum air kosong byk2 dan jangan berjemur sgt. Almaklumlah cuaca tak menentu skrg..

2 comments:

  1. Ya Allah..panasnya Kak,39.4 tu tinggi sgt kalau budak yg kena...kesian pipie.Alhamdulillah pipie dah sihat balik.

    ReplyDelete

Words of wisdom