Friday, August 5, 2011

Main layang-layang for the first time


Dah lebih dari sebulan aku diterjah oleh permintaan bertubi2 dari anak kesayangan aku tu. Permintaan dia satu tu je... Nak main layang2 mama.. Tak tau la dr mana dtg nye keinginan nak main layang2 tu..
Puas aku cari layang2 kt shah alam tp tak jmpa huhu.. Last2 aku teringat selalunya ada org main layang2 kt tanjung emas muar, so atuk syafi diberi mandat utk cari layang2 cucu dia. Alhamdulillah berjaya gak beli..
So, masa balik kg aritu dpt le syafi main layang2. Sikit punye happy mengejar layang2. Yg mainnya sapa? Haha tentulah mama dgn ayah dia. Setelah hampir 20 tahun x main layang2, haritu dpt gak le main sekejap.. Layan je gambo2 ni ye..

15 Responses so far.

  1. lama rasanya tak main layang2 ni,.

  2. Puan Kutu says:

    sy pun dah lama tak main lyang2..dulu masa kecik buat sendiri jer ngan lidi,paper n kadang2 pakai plastik..best2..hehe..

  3. weee..sonoknyer pipie ... siap pakai shades lagik..so cute ;)

  4. sop says:

    kat care4, tesko, jusco pun ada jual layang2 nih :)
    layan kat tp pantai mesti best sbb angin kuat :)

  5. salam ramadan....anak sy pun dulu2 suka main layang2 tp kini sbb dh bsr krg dh...kalau beli pun tersadai berhabuk smua...hehe

  6. RuSyDi says:

    lama x main layang..bestnya;)

  7. NzA says:

    seronoknya syafi...Alahai trkilannya nk jumpa Adda...Farouk, naurah n ayah ada p tanjung ptg sabtu ttp akak xikut cz ada program kt sekolah.....

  8. Puanbee2 says:

    kat kl ada taman layang2 kan mama pipie... hu3 tk ingat lak nama tempat tu betui2

  9. tiba2 sy jugak rse nk main layang2x..alaaa. http://www.geekintherainbow.blogspot.com/

  10. sesekali dah lama tak main best gak tau main layang2.. pulak tu kt tanjung angin kuat. sekejapan je layang naik sampai maximum level. oo pueh hati betul.. kak nza, lenkali kita cari taim ye leh jmpa2 kt tanjung tu kan

  11. Mr.Oren says:

    haha...kira bagus la tu anak tu...nak main layang2.
    budak zaman sekarang ni bnyk main PSP la..PS2 la...PS3 la...apa la.
    hahaha~

  12. Boyz_ed says:

    Emm, sme larh !!! dh lme xmaen lyng2 !!! Al-maklumlah ddk bndr kn !!! :D

  13. Rozita says:

    1st ke adak? mcm x caya pulak aku...
    hehe... ko biar betul?

    mcm best je main layang2 kan.. tp bulan puasa ni kami kurang sikit buat aktiviti luar..

  14. selera4u says:

    teringin jugak nk ajak anak main....
    tunggu la balik kampung nanti (konon :) )

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 370000 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

About Me

My photo
Masa mengajar kita tentang segalanya.. Masa mematangkan kita seiring dengan usia..