Main layang-layang for the first time - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad


Friday, August 5, 2011

Main layang-layang for the first time


Dah lebih dari sebulan aku diterjah oleh permintaan bertubi2 dari anak kesayangan aku tu. Permintaan dia satu tu je... Nak main layang2 mama.. Tak tau la dr mana dtg nye keinginan nak main layang2 tu..
Puas aku cari layang2 kt shah alam tp tak jmpa huhu.. Last2 aku teringat selalunya ada org main layang2 kt tanjung emas muar, so atuk syafi diberi mandat utk cari layang2 cucu dia. Alhamdulillah berjaya gak beli..
So, masa balik kg aritu dpt le syafi main layang2. Sikit punye happy mengejar layang2. Yg mainnya sapa? Haha tentulah mama dgn ayah dia. Setelah hampir 20 tahun x main layang2, haritu dpt gak le main sekejap.. Layan je gambo2 ni ye..

15 comments:

  1. sy pun dah lama tak main lyang2..dulu masa kecik buat sendiri jer ngan lidi,paper n kadang2 pakai plastik..best2..hehe..

    ReplyDelete
  2. weee..sonoknyer pipie ... siap pakai shades lagik..so cute ;)

    ReplyDelete
  3. kat care4, tesko, jusco pun ada jual layang2 nih :)
    layan kat tp pantai mesti best sbb angin kuat :)

    ReplyDelete
  4. salam ramadan....anak sy pun dulu2 suka main layang2 tp kini sbb dh bsr krg dh...kalau beli pun tersadai berhabuk smua...hehe

    ReplyDelete
  5. lama x main layang..bestnya;)

    ReplyDelete
  6. seronoknya syafi...Alahai trkilannya nk jumpa Adda...Farouk, naurah n ayah ada p tanjung ptg sabtu ttp akak xikut cz ada program kt sekolah.....

    ReplyDelete
  7. kat kl ada taman layang2 kan mama pipie... hu3 tk ingat lak nama tempat tu betui2

    ReplyDelete
  8. tiba2 sy jugak rse nk main layang2x..alaaa. http://www.geekintherainbow.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. sesekali dah lama tak main best gak tau main layang2.. pulak tu kt tanjung angin kuat. sekejapan je layang naik sampai maximum level. oo pueh hati betul.. kak nza, lenkali kita cari taim ye leh jmpa2 kt tanjung tu kan

    ReplyDelete
  10. haha...kira bagus la tu anak tu...nak main layang2.
    budak zaman sekarang ni bnyk main PSP la..PS2 la...PS3 la...apa la.
    hahaha~

    ReplyDelete
  11. Emm, sme larh !!! dh lme xmaen lyng2 !!! Al-maklumlah ddk bndr kn !!! :D

    ReplyDelete
  12. 1st ke adak? mcm x caya pulak aku...
    hehe... ko biar betul?

    mcm best je main layang2 kan.. tp bulan puasa ni kami kurang sikit buat aktiviti luar..

    ReplyDelete
  13. teringin jugak nk ajak anak main....
    tunggu la balik kampung nanti (konon :) )

    ReplyDelete

Words of wisdom