Tuesday, July 26, 2011

Perangai Syafi yang terbaru.. huhuu

Ni gambo budak noti dalam citer ni..

Alhamdulillah.. semoga posting yg sebelum ni mengigatkan kita ttg hari yg pasti tiba tu..

Dah lama tak update ttg Syafi kan.. huhu  nak citer sket ttg satu perangai syafi yg aku kureng berkenan.. korang nak tau tak apa yg dia suka skrg ni? Dia suka tgk pompuan cekci u.. tak tau la camne leh jadi camni.. aku pon dh naik bingung dibuatnye.. cth bila tv dipasang.. biasanya kalau bukan citer kartun dia akan melompat2 dalam umah buat hal sendiri. Tapi kalau keluar ad yg ada pompuan pakai seksi dia akan stop dan khusyuk je tgk kat tv..

Ada sekali tu kan.. aku bawak dia jalan2 kat sacc mall.. pastu sampai kat kedai yg ada jual innerwear.. kat luar tu ada patung pakai bra n panty aje.. huhu dia berhenti betul2 kat patung tu dan tgk patung tu lama2.. aiyyoyo malu mak oii nak..

Selalunya dak kecit ni akan conquer tv kat umah tu asyik tgk tv citer katun dia aje.. bila pasang dvd citer mama atau ayah dia dia mesti komplen.. last week aku bgtau hubby nk tgk citer yg kita bertiga boleh tgk.. (ye lah kalau hubby pasang citer dia asyik nk tgk citer perang2 manalah sesuai utk tontonan aku n syafi kan..) last2 buka citer pasal cheerleader competition. Haa.. syafi tgk dari awal sampai abis you.. huhu…

Harap2 perangai pelik dia ni cepat le berlalu.. korang ada tips tak nak wat camne dgn budak yg camni eh..

13 Responses so far.

  1. ziraziz says:

    ish3..kck2 dh pndai ye tgk pompuan b,dahi licin...hehe

  2. NzA says:

    comelnya budak tecik tu....geram tgk..

    p/s: adda nnti tinggalkan no hp kt email akak ok..kalau ada rezeki kita dpt jumpa....
    norzakiahabdullah@yahoo.com

  3. dh besar dh syafi..dh jadik bujang hensem..leh tahan ek die suka tgk pompuan cekci..ehehehehe

  4. Aida Omar says:

    ha sudah!! kecik2 dah pandai usha pmpn nie..hehe. cumey syafi nie.

  5. Rozita says:

    wah..berat ni adak... ko kena pantau lebih anak ko ni...

  6. zieha says:

    hi..syafi punya dimple cam firaslah..wah2..dah jd anak teruna,mestilah suka tgk pompuan..hik3x

  7. stellaizz says:

    hik hik sama lahh anak stella...klu ngan pmpn komain ramah...cuba ngan abg2 pakcik2 senyap ye hik hik hik comel yerrr kan

  8. rasa-rasa budak lelaki skung mmg gitu kot. Anak Alin , Qayyum pun ala2 syafi..siap ckp "Wow!!seksinye!"

  9. Puanbee2 says:

    hai memang pelik ni , tapi memang budak lelaki tertarik benda2 gini kan , ank kakak saya dah 7 tahun mcm tu juga.. byk doa2 je lah kot mama

  10. ku-cit says:

    cantikla gigi dia...

  11. hahahaha sape ajar dia tgk pmpn cexi nih kihkihkih...

  12. huhu tu la perangai dia yg satu tu.. harap2 berubah la lepas n.. kecil lagi nak suka menda camtu kan.. tp lega sket dengar anak u ol pn ada yg lebey kurang cam dia ni

  13. hmm..naluri biase budak lelaki kot mama ...

    ank hanie yg umo masuk 6thn tu malu2 dah...tp sengih2 juge le kan kalo trtengok yg mcm tu..

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 370000 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

About Me

My photo
Masa mengajar kita tentang segalanya.. Masa mematangkan kita seiring dengan usia..