Tuesday, June 21, 2011

SESI PERKENALAN ANTARA SEMUA AHLI KSRS

Salam semua, minta maaf kepada Bee sebab terlambat wat entry kelab.. kebetulan masa dpt assignment mmg tgh tak sihat. Rupanya diserang tonsillitis.. huhu mmg perit woo.. bayangkan ulser kat mulut yg kita panggil mata ikan tu ada byk gile kat tekak? Huhu ni 1st time kena.. hopefully the last too hehe.. ok, back to business, aku dh join Kelab Suri Rumah Sedunia yg dianjurkan oleh Puanbee.com. Siap dah ada blog utk kelab lagi di sini à Blog kelab KSRS.. terima kasih ye bee sebab rajin menganjurkan aktiviti seumpana ni. Cuma, akak minta maaf kalau terlambat or tersenyap tiba2 sebab kadang2 tu tgh sibuk mmg tak sempat nak buat.. kat umah plak tenet problem.. kadang2 je leh online huhu.. kt opis plak mcm2 kena block. So aktiviti amatlah terhad..

Isyy.. segan plak nak kenalkan diri sendiri hihi.. Oklah nama Suhada bt Ahmad. Boleh panggil Adda or mamapipie aje.. Umur 32 tahun ye.. mak aii agak dh berusia gak aku ni.. dah berkawen yer.. haha.. anak baru sorang.. Pipie dh berumur 3 tahun 4 bulan dah.. tgh mengharap kalau2 boleh bagi Pipie adik ni.. hehe.. aku bekerja fulltime, surirumah fulltime gak sebelah malam n weekend hehe.. aku dok kt Shah Alam skrg. kampung kt Muo Johor.. Detail lain kat bawah ni;

Email: addahus@yahoo.com

ID facebook: Adda Ahmad
ID twitter:
mamapipie

Banner takde la.. nanti kalau sempai aku buat. Aritu dh buat tp dh ilang link dia.. kalau
Hanie ada simpan lagik url tu bgtau eh. Kalau takde takpelah nanti kenalah buat baru.. Last sekali, aku nak tepek gak senarai ahli kelab yg lain. Karang nak jenguk sorang2.. nak gak kenal dgn korang kan.. selalu blogwalk tp tak kenal betul pon dgn tuan rumah. Ok tu jer.. Selamat Berkenalan semua!!

Peserta
1- http://ayujamal.com/2011/06/ksrs-kelab-suri-rumah-seduni/
2-http://ulanweblog.com/sesi-perkenalan-antara-semua-ahli-ksrs/
3-http://diariummi.blogspot.com/2011/06/sesi-perkenalan-antara-semua-ahli-ksrs.html
4-http://www.jendelahidup.com/2011/06/sesi-perkenalan-antara-ahli-ksrs-kelab.html
5-http://cthoney.blogspot.com/2011/06/sesi-perkenalan-antara-semua-ahli-ksrs.html
6-http://www.puankutu.com/2011/06/sesi-perkenalan-antara-semua-ahli-ksrs.html
7-http://effa-k-poh.blogspot.com/2011/06/testing.html#links
8-http://4fn1mn.blogspot.com/2011/06/sesi-perkenalan-antara-semua-ahli-ksrs.html
9-http://inilahcoretankehidupankami.blogspot.com/2011/06/sesi-perkenalan-antara-semua-ahli-ksrs.html
10-http://bicaramakdara.blogspot.com/2011/06/kelab-suri-rumah-sedunia.html

Sambil-sambil tu meh klik tawaran menarik ni:-

16 Responses so far.

  1. Mrs.Yie says:

    saya pun masuk ksrs ni su..hehe..salam perkenalan..hikhik :)

  2. Rozita says:

    kelab apa ni adak? untuk org area mana?

  3. Puanbee2 says:

    waa terima kasih mama pipie .. emm pangkat akk juga ni .. tk pe lmbt pun tk pe.. ramai lg tk hantar job heheh.. ahli dah bertambah mama kena update lagi senarai kot hehe

  4. salam kenal.. sy pun ahli ksrs jugak.. :-)

  5. Puan Kutu says:

    sy ahli ksrs jugak.slm kenal!

  6. ziraziz says:

    xleh nk join sbb blm jd surirumah lg ;P

  7. nnti hanie carik url banner tu ye kak adda... ;)

    hanie pun xbuat2 lg assignment bee nih

  8. salam kenal jugak dari izan ye mamapipie~

  9. juanita says:

    Salam kenal puan.

    Saya ahli ksrs juga :)

  10. Lelord says:

    salam kenal dari Lela yek..ahli KSRS gak

  11. NzA says:

    singgah jengah geng KSRS.....

  12. salam ziarah dan salam kenal ni....sambil2 follow ahli2 ksrs...

  13. salam kenal dari saya

  14. ala 32 thn muda lagii...sy dh 33 thn,,tp ttp muda selalu,,slalu fikir umur msh 25 thn,,he,,,he,,,hee,,,petua awek(bkn awet)mudossss

    mel haslina amir

  15. syiela says:

    muda lagi tu...

    cepat cepat kasi adik kat pipie :)

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 370000 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

About Me

My photo
Masa mengajar kita tentang segalanya.. Masa mematangkan kita seiring dengan usia..