Monday, June 20, 2011

Salam hari Isnin semua

Pekabar semua? Harap korang semua sihat belaka.. alhamdulillah kesihatan aku pon ada improvement. Walaupon makan minum hanya ketika lapar shj dan tekak still sakit perit lagik. Tp at least dah tak demam dah.. alhamdulillah sgt2..

Kepada HARIS KAITO & FANAFLORA, sila tunggu hadiah capture 100,000 anda maybe hari ini atau esok akan sampai yer..sorry ye lambat plak aku pos hadiah kali ni..

Kepada Bee, nanti akak buat entry KSR tu yer.. ada masa karang nak buat karangan. Tp banner tu cam tak berkesempatan je nak buat huhu.. kalau dpt trace balik banner yg penah letak kat blog Hanie dulu best gak.. nanti ye akak bayar utang.. ok ler.. selamat makan semua.. tataa..

3 Responses so far.

  1. Puanbee2 says:

    salam akk , tk pe Entri tu bee letak sampai semua dh hantar bio baru lah tutup buat je pelan2 ye .. tk pe banner tk de bee ambik gambar owner je nanti hehe

  2. ziraziz says:

    slmt nk masuk ari selasa ;)

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 355555 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

Contributors