Friday, June 24, 2011

Jawapan Teka Teki KSRS

Ni Puan pengerusi dh bagi task. Penatnyenye duk blogwalk ahli KSRS dari pagi tadik tpi tak dapat jawapan no 3 tu.. harap2 kt bawah ni betul la ye bee..
Soalan :
1-      Ahli mana yang tinggal Di doha ?
Mama Najlaa - http://lelord-mamanajlaa.blogspot.com/

2-Ahli mana yang berkerja sebagai pembuat bakery ?
http://effa-k-poh.blogspot.com
3-Gambar sebelah dari gambar blog mana ?333 KSRS : Teka Teki
http://theworldofcarangkulina.blogspot.com/

4-Siapa yang mempunyai anak kembar lelaki ?
Izan - http://diariummi.blogspot.com/

5-Peserta bernama Haslina , Telah berkahwin berapa tahun ?
Kak Haslina http://rumahpusakaku.blogspot.com telah berkahwin selama 10 tahun..

6 Responses so far.

  1. Puanbee2 says:

    hehe ok kak .. gambar tk keluar sbb blog bee tk boleh copy url kena save dulu lah kak .. ok nanti bee update ye

  2. aaa ah,,soklan no 3 tu puas godek2,,x jumpa,,cam ner tu

  3. Puanbee2 says:

    no 3 salam mama pipie :)

  4. juanita says:

    Eh....ye ke...x tau pun ada keje lagikk..huwa...jumaat x keje...weekend x bukan laptoppp..huuhu..ee maafkan dakuuu...

  5. Happy Monday and all the best. Have a nice day!

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 355555 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

Contributors