Friday, June 24, 2011

Hadiah utk pengcapture 100,000

Minta maaf sgt2 kepada fanaflora.blogspot.com dan hariskaito.blogspot.com di atas kelewatan hadiah korang dihantar. Kebetulan masa tu sibuk dan tak de idea nak bagi apa hehe (siap google lagi tau nak cari hadiah apa utk korang).. jgn marah ye.. tima kasih byk2 kepada Ozzy Choc D'luscious & Ozzy Cake D'luscious atas servis yg tip top. Sebenarnya owner OzzyChoc ni clasmate aku masa sekolah dulu.. Kek dan coklat yg dia buat mmg ngancam abis.. kalau tak caya cuba masuk website dia tu..
Fanaflora dh mengesahkan penerimaan hadiah tp haris tak tau lah dh terima ke idak. Kalau Haris terbaca ni sila sahkan sama ada dh terima atau lom ye.. Hadiah dh dipos dr last week lg.. Harap2 dh terima dgn selamat.. Fanaflora kata sedap coklat tu. Seronok plak kasi coklat kt org ni.. rasanya cam nak kasi lagi laa. Ada sesapa nak coklat free tak?
Atas tu aku tepek skali gambar coklat yg ditempah. Cantik kan. Kalau korang berminat nak tempah coklat atau kek contact la owner Ozzy Choc D'luscious & Ozzy Cake D'luscious spt berikut:
019-209 6550 (SMS)
ozzyorange9768@yahoo.com
YM:
ozzyorange9768

4 Responses so far.

  1. mr.curly says:

    wahhh..manyak sedapppp..tahniah pada pemenang

  2. Puanbee2 says:

    nak cokelat mama .. huhu

  3. tahniah utk pemenang...

    semalam izan dah jalan2 blog dia..cam sedap je rasanya

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 370000 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

About Me

My photo
Masa mengajar kita tentang segalanya.. Masa mematangkan kita seiring dengan usia..