Thursday, May 5, 2011

Testing.. post guna email plak..

Hoho.. nampak gayanya menjadi gak ye posting guna henpon.. tp tajuknya tak keluar plak.. post ini aku try guna email plak. Agaknye ok tak? Try tepek gambo skali ni.. ok babai. Ni gambo kat taman rama-rama melaka.. baru 2 hari le[as pergi



10 Responses so far.

  1. Puanbee2 says:

    kat kampung dah ler nih hahaa..

  2. hahaha gambo tetap mcm dulu2 adda, tersipu2 malu wahahha

  3. Rozita says:

    faiz, gambar dia tetap maintain kan?

    ko kat kg lagi ke ni?

  4. tak penah sampai kat sana, best tak..????

  5. Mama QS says:

    Dah besar dah si kecik tu kan....

  6. lom lg sampai tmn rerama ni...

  7. berryhardisakha.blogspot.com bw,silahkan ambil award..follow me dan like, kalau mau beramal bantu juga situs adik2 rohis dgn follow http://www.rohis10.co.cc/

  8. berryhardisakha.blogspot.com bw,silahkan ambil award..follow me dan like, kalau mau beramal bantu juga situs adik2 rohis dgn follow http://www.rohis10.co.cc/

  9. cikida says:

    wahhh,,jenjalan kt tmn rerama ye..bestnyee..=)

  10. ABU says:

    tak pernah sampai melaka lagi..huhu

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 370000 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

About Me

My photo
Masa mengajar kita tentang segalanya.. Masa mematangkan kita seiring dengan usia..