Mana yg lebih serupa ek? - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad


Saturday, May 7, 2011

Mana yg lebih serupa ek?

Ini adalah entry menggunakan email lagi yer..

 

Hasil dari mengorek gambar2 lama.. maka aku telah menjumpai gambar aku n hubby yg lama.. memula masa aku tgk gambar hubby compared to gambar syafi mmg ada persamaan.. pastu aku korek plak gambar masa aku 3 tahun.. nilah hasilnya..

 

Cuba tgk, mana yg lebih serupa eh?

 

 

 

 



*NOTIFICATION*

This email (including any attachment) may contain privileged and/or confidential information intended solely for the named person’s use only. If you are not the intended recipient (or responsible for delivery of the message to such person) or if you have inadvertently received this email, you should destroy or delete this message and notify the sender by reply email accordingly. All opinions, conclusions and other information in this message that do not relate to the official business of Ultimate Print Sdn Bhd shall be understood as neither given nor endorsed by Ultimate Print Sdn Bhd. Ultimate Print Sdn Bhd accepts no liability for the content of this email or for the consequences of any actions taken on the basis of the information provided, unless that information is subsequently confirmed in writing.

20 comments:

  1. gmbr tu syafi kan?sebijik mcm gmbr atas..atas pulak gmbr syah syafi ke?

    ReplyDelete
  2. ketiga2 gambo tu muka sama kak :)

    ReplyDelete
  3. izan tgk pipie sama ngan ayah dia~

    ReplyDelete
  4. ???muka tiga-tiga hampir sama?pelik tp benar..bentuk muka cam pak mata macam mak

    ReplyDelete
  5. lain sket tgk syafi rambut pnjang..hehe..nway, gmbar syafi mmg sebijik ngan gmbar ayah die yg atas tuh..=p

    adda..update guna emel mmg gmbar sume terkumpul kat atas kan..kite lom berapa reti nk gunalah..hihi..psl notification, klu dh emel adda mmg ada set mendalah tu mmg akan kuar sekalilah kat blog..tp klu notification tu leh delete each time antar update ke blog, oklah kan..br tak kuar..=p

    ReplyDelete
  6. sama cam ayah dia la muka syafi..sebijik!(ikut mata aku ler)..hehe

    ReplyDelete
  7. Is it you who are playing the guitar??

    ReplyDelete
  8. Yuyu, mimi, ann, izan, n mas.. Mmg byk ikut ayah pipie kan.. Mmg tak dinafikan.. Tp mata mmg dr keturunan mama pipie haha.. Ann jgn pelik dh mmg otu acuannye..

    Lily, sejak dh tau post guna email ni boleh laa aktifkan diri kan.. Cuma notification tu kena plak delete manual kemudian

    ReplyDelete
  9. Hi rolf, sorry my posting in my language. The one playing guitar is my hubby when he was small. Te middle pic is my son and the last pic is me when i was 3 yrs old

    ReplyDelete
  10. heeee,,,same laa..comelllllnye...=)

    ReplyDelete
  11. same jek..
    hehe..
    so sweet ^_^
    cm mesin fotostet..
    sejibak (sebijik) ^_______^

    ReplyDelete
  12. sah ! comform ! anak bapak nie .. mesti kaki gitar punyer . hehehe ~

    ReplyDelete
  13. sama la gambar no1 nagan no 2 adda hehheh

    ReplyDelete
  14. gambar atas tu gmbr ayah syafi ke?..rupa syafi mcm ada iris ngn ayah dia le....

    ReplyDelete
  15. serupa dengan ayahnya ..wah ada lagi gambar lama , bee tk de huhu

    ReplyDelete
  16. syafi mirip mak dan ayahnya....gabungan dua wajah

    ReplyDelete
  17. syafi mirip muka abahnya la ttp muka adda pn ada iras...sejuk!!!!

    ReplyDelete

Words of wisdom