Friday, May 6, 2011

Alhamdulillah..rezki dari Innity

Walaupon traffic agak kureng mantop beberapa hari ni, tapi b ila aku jenguk site INNITY, nampaknya ada 23 iklan yang tersenarai. 6 daripadanya adalah CPM, 5 CPE & 12 adalah CPC. Alhamdulillah terima kasih ye INNITY. Semenjak memadu kasih dgn innity ni mmg aku terlebih kasih sket kat dia.. satu, mmg masyuk, kedua senang berurusan. Every 45 days dia masukkan earning dlm bank. Cuma kena alert aje, kena check selalu status earning kita . Takut kalau dah bank in kita tak terperasan..

 

Mungkin pada blogger2 hebat jumlah tu tak seberapa tp bagi blogger cabuk cam aku ni kira mmg byk tu..

 

So, dikesempatan ini aku nakk berterima kasih kepada pengunjung blog aku ni. Tima kasih ye semua.. rajin komen kat post aku n tinggal2 jejak kat shoutmix juga. Minta maaf byk2 aku tak dpt komen kt posting korang sebab kena block dari opis ni huhu.. post nipon aku wat dari email aje (ecewah.. mementang le dah pandai guna post ke blogger guna email hehe)..

 

Thanks ye kawan2 semua. Semoga rezki korang pon murah gak. Aminn..

13 Responses so far.

  1. Malek Ku says:

    antara nuffnang dengan innity mana lagi masyuk?

  2. memang berbaloi pakai innity, kasih ku buat innity, cewah! :)

  3. Mrs.Yie says:

    tahniah ye kak..mintak sikit..hikhik :)

  4. hajarus says:

    congrat k.adda...

  5. wahhhhh nk try jugak innity boleh.

  6. Rozita says:

    aku lak tak layak nak masuk innity lagi pun... waa..

  7. SyUhAdA says:

    wah..besnye..
    nk mintk innity tp x lyk lg..

  8. Cane nak wat yang? Nak gak..hehehe

  9. Bagus ke innity? Konsep sama mcm nuffnang ka? Nuffnang kita kena claim kan. Kalau innity dia auto masuk bank ke

  10. Puanbee2 says:

    adoi mama bee dah aplyy initty , traffic dh oke tp ada applikasi yg dia tk suka apa ntah ..bior ler dulu ..

  11. malek n cinoi, tgk keadaan gak. kalau nuffnang dh biasa beri bferred eraning.. kenalah fikir 2 kali sebelum pilih ad provider yg lain.. kalau nuffnang tu status gliterati mmg income byk..tp kalau berkurun income agak kureng silalah berhijrah.. sememangnya innity lebih masyuk hehe.. tp status akan jd ordinary income akan jd cipuuuuttt aje hihi..

    bg yg dh ada innity tau la kan.. cthnya cam ieda kan..

    mimi, hihi meh amik 3-4 ni.. i ok jer haha

    thanks ye hajar.. rara, pls consider komen akak kt atas sebelum try innity ye

    ita, takpe.. sabar. blog ko ada potensi.. tunggu traffik dh mantop nanti apply laa

    ct n honey.. pasal churp2 tu sori mama pipie kureng berpengalaman.. cuba tanya puanbee.com dia terer bab ni

    fara jomlah try apply.. refer posting terbaru n baca link tu yer.

    bee, blog bee mmg sangat mantop.. mesti akan dpt tak lama lg kan

  12. firts time jumpa fasal inity ni sbb ramai yg dok citer fasal nuff je..

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 370000 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

About Me

My photo
Masa mengajar kita tentang segalanya.. Masa mematangkan kita seiring dengan usia..