Monday, May 23, 2011

Akhirnya.. Berjaya

Alhamdulillah. Akhirnya dpt gak beli susu dugro strawberry di carrefour. Thanks ye ieyza sebab bgtau..

Tgklah syafi tu.. Gumbira dpt beli susu stoberi dia tu.. Wpun tahan utk beberapa minggu lg tp ada la masa utk aku train syafi minum susu lain plak.. Lega sket hati aku. Thanks ye korang atas advise n moral support. Love u ol semua., good nite n sweet dreamss...

8 Responses so far.

  1. mak oii...hah! penuh troli skali angkut..huhuu..ye le kan..edisi terhad nanti susah dah nak jumpa..ok le, nanti slowly train for another milk ok...bagi biasa perlahan-lahan..

  2. Puanbee2 says:

    laa dapat dah byk pulak tu hahaha

  3. Rozita says:

    banyak tu adak... tahan bape lama ni?
    aku masa abg long dulu cuma 4 pek tu je sebulan... jimat banyak...hehe.. mak kedekut kan...skrg lg jimat sbb dah tak minum susu...

    kalau yg ni abis gak dan dia x mau susu lain terpaksa la ko beli susu segar perisa strawberry pulak kot adak...

  4. ieyza says:

    alhamdulilah...dapat gak syafi susu kegemaran dier...baper rm yer satu pek tu??iza lupa laa...maybe around rm21 kan...x tahu sgt coz nisa my doter minum susu enfagrow a+...kalau ke tempat susu nie just pandang kat enfagrow jer laa..x pandang ke tempat lain...hehehe

  5. Follow sukses di #2458, ditunggu re-follownya di http://majapahit1478.blogspot.com. Thanks.

  6. makk aehh... byknya borong. hahaha

  7. shark says:

    comeynyer shafie...
    nmpk cm dh beso..
    mnum susu lg ek..

  8. chomelnya adek tu.. cute sangat.. hehe..

    =,=

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 370000 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

About Me

My photo
Masa mengajar kita tentang segalanya.. Masa mematangkan kita seiring dengan usia..