Friday, April 15, 2011

Sesapa yang nak cari duit sampingan.. meh sini

Aku ingin membantu member aku yg sedang mencari part time graphic designer. aku tgk ramai blogger kat sini yg berbakat. apakata korang cuba nasib.. dapat gak duit poket kan.. meh baca iklan kat bawah ni..

Salam sejahtera sahabat-sahabat karyawan!
 
 
1. Saya sedang mencari pelukis amatur  dan gaya lukisan hendaklah sebagaimana gaya berikut.
 
s ila lihat smile is charity, beautiful in hijab,
 
 
http://lacusyamatoo.deviantart.com/gallery/- s ila lihat judul orange feelings, shopping, winter and snow, nice day… just smile
 
2. Mempunyai kemudahan internet agar memudahkan kiriman tugasan.
3. Sanggup mengikut dateline yang diberikan- (Menghasilkan 12 keping lukisan dalam tempoh 7 hari, berwarna sepenuhnya)
 
 
HUBUNGI SAYA:
Telefon: 03-51013837

15 Responses so far.

  1. Rozita says:

    confirm bukan untuk aku...tangan keras...

  2. wah best ni.. tp mesti x sempat la.. bnyk kekangan lain..:)

  3. Wanzi says:

    adussss tak pandai nak lukis... kena asah tangan dulu....

  4. Puanbee2 says:

    tudia tk boleh kot heee

  5. Yastro says:

    kreatifff...adehh rasanye gue bukan dr golongan nih...hehehe

  6. Wan_hazel says:

    wan nak ..tp tak terlalu kretif..hehehe

  7. Wan dah dihubungi cik zarinah ni dulu. dah kirim sample design wan juga. tp xsesaui dg stroke manga. Cik zarinah kata stroke design wan lebih pada buku kanak2 ^^

  8. Ada kawan-kawan saya yang pandai melukis. nanti saya bgtau diorang ye.

  9. sudut says:

    bole lah bagi-bagi duit, mamah...hehehehe. Salam
    www.suduthati.com

  10. sesa[a yg ada kawan2 yg pandai lukis tu bgtaulah diorang mana tau ada rezki dpt gak duit sampingan kan

  11. salam. tumpang iklan ye.. :) mahu pendapatan minimum sejam=rm500? join bisnes dengan cuma online,tanpa berjumpa orang, tanpa keluar rumah. cukup mudah dan selamat. saya dah cuba, anda juga mampu. email saya untuk maklumat lanjut. saya sedia membantu. belle.razak@yahoo.com atau ke sini terus http://infinitydownline.com/step-by-step.php?id=nabilahabdul

  12. masih open lagi ke benda nih?

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 370000 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

About Me

My photo
Masa mengajar kita tentang segalanya.. Masa mematangkan kita seiring dengan usia..