Header Ads

test

Sesapa yang nak cari duit sampingan.. meh sini

Aku ingin membantu member aku yg sedang mencari part time graphic designer. aku tgk ramai blogger kat sini yg berbakat. apakata korang cuba nasib.. dapat gak duit poket kan.. meh baca iklan kat bawah ni..

Salam sejahtera sahabat-sahabat karyawan!
 
 
1. Saya sedang mencari pelukis amatur  dan gaya lukisan hendaklah sebagaimana gaya berikut.
 
s ila lihat smile is charity, beautiful in hijab,
 
 
http://lacusyamatoo.deviantart.com/gallery/- s ila lihat judul orange feelings, shopping, winter and snow, nice day… just smile
 
2. Mempunyai kemudahan internet agar memudahkan kiriman tugasan.
3. Sanggup mengikut dateline yang diberikan- (Menghasilkan 12 keping lukisan dalam tempoh 7 hari, berwarna sepenuhnya)
 
 
HUBUNGI SAYA:
Telefon: 03-51013837

15 comments:

  1. confirm bukan untuk aku...tangan keras...

    ReplyDelete
  2. wah best ni.. tp mesti x sempat la.. bnyk kekangan lain..:)

    ReplyDelete
  3. adussss tak pandai nak lukis... kena asah tangan dulu....

    ReplyDelete
  4. kreatifff...adehh rasanye gue bukan dr golongan nih...hehehe

    ReplyDelete
  5. wan nak ..tp tak terlalu kretif..hehehe

    ReplyDelete
  6. Wan dah dihubungi cik zarinah ni dulu. dah kirim sample design wan juga. tp xsesaui dg stroke manga. Cik zarinah kata stroke design wan lebih pada buku kanak2 ^^

    ReplyDelete
  7. Ada kawan-kawan saya yang pandai melukis. nanti saya bgtau diorang ye.

    ReplyDelete
  8. bole lah bagi-bagi duit, mamah...hehehehe. Salam
    www.suduthati.com

    ReplyDelete
  9. sesa[a yg ada kawan2 yg pandai lukis tu bgtaulah diorang mana tau ada rezki dpt gak duit sampingan kan

    ReplyDelete
  10. salam. tumpang iklan ye.. :) mahu pendapatan minimum sejam=rm500? join bisnes dengan cuma online,tanpa berjumpa orang, tanpa keluar rumah. cukup mudah dan selamat. saya dah cuba, anda juga mampu. email saya untuk maklumat lanjut. saya sedia membantu. belle.razak@yahoo.com atau ke sini terus http://infinitydownline.com/step-by-step.php?id=nabilahabdul

    ReplyDelete

Words of wisdom