Header Ads

test

Mama pipie dah ada Twitter



Hehe.. tak taulah sama ada korang ada terperasan atau tidak. aku dah add twitter dalam blog ni.. ye lah baru je join 2 hari lepas.. sgt kejakunan sebab mmg sebelum ni penah dengar pasal twitter tapi ni le 1st time aku menceburkan diri dalam twitter ni hehe.. yg bestnye twitter boleh dihantar melalui sms jer..

tp aku nak berterus terang kat sini.. aku ni sgt le ZERO pasal twitter ni.. so, harapkan korang semua boleh beri tunjuk ajar yer.. bg le tips2 yg menarik.. ada gak baca semalam kat blog puanbee.com camne cara twitter leh tarik visitor.. takpe nanti aku nak belajar lagi..

kalau sudi korang add la aku dlm twitter ye..

oklah nak rushing gi kursus ni.. taaa...

12 comments:

  1. rara pon ada twitter,tp tak reti lah.mcm tak best.

    ReplyDelete
  2. twitter? ko nak belajar dr mana? belajar dgn org lain pasal aku mmg x tau 1 benda pun pasal twitter ni...hahaha... fb pun jarang masuk dah ni..

    ReplyDelete
  3. Assalam..

    Saya pun sama ada reg akaun twitter tapi x guna..malas nak ngadap bnyk benda dln internet ni

    ReplyDelete
  4. nanti kak su add saya kat twitter ek.. :)

    ReplyDelete
  5. bestnya nanti saya add mama pipie

    ReplyDelete
  6. yuyu pun buat.bulan lepsa kot.tp x penah buat pape.just update je..

    ReplyDelete
  7. xper kak..same cm apik gak..apik masih baru dalam twitter..hehe

    ReplyDelete
  8. haha kita 2 kali 5 ah..
    aku pun tak tahu gakk haha

    ReplyDelete
  9. wah rupanya ramai gak yg kureng sket berkenaan dgn twitter eh.. nanti leh la kita blajar sama2.. mimi, mama qs n yg lain2 yg ada twitter, aku tak tau nk folo camne hhaha.. lgpun kt opis kena block. nanti mama mesti folo u ol jgn riso eh

    ReplyDelete

Words of wisdom