Monday, April 11, 2011

I made the right decision

ceceh.. tajuk omputih plak.. setelah aku berfikir panjang.. berkenaan co trip aku ke tempat ni


dan juga sini...









maka dgn ini aku umumkan yg aku dah tarik diri huhu.. sebab apa? sebab tak tahan berpisah lama dgn anaku yg kiut miut tu.. hhihi.. jgn gelakkan aku tau.. aku mmg tak sanggup tinggalkan dia lama2 sampai 5 hari huhu.. kang aku yg kena demam rindu ni.. paling lama penah aku tinggal kan syafi dulu pon 3 hari aje atau masa kena gi kursus teambuilding kat genting..


so, end of this month aku bawak dak kecit tu balik kampung tgk nenek n atok dia lagi bagus rasanya.. nenek syafi walaupun kaki dia luka diabetes tak baik2 lagi tp mmg ada improvement selepas makan gamat healing yg aku beri dia bulan lepas. luka semakin sembuh..

kesimpulannye... yess, i really made the right decision. kalau ada rezki biarle berjalan dgn hubby n syafi. lagi seronok. takdelah hati ni teringat2 kat diorag kan.. hehee tu je nak citer kali ni.. babai


16 Responses so far.

  1. tempat yg atas skali tu menarik kak.bwk ank akk skali =)

  2. mrs.sabri says:

    bestnya kak su kalau dpt pegi indon kan..tp apakan daya,anak lebih di utamakan..bagus la kak su.. :)

  3. bercuti dgn keluarga lebih bermakna kan?..

  4. moga ada rezkinya lenkali...
    tkpe, mana tau pasni bleh cuti2 ngan pipie skali, bru seronok ;)

  5. Puanbee2 says:

    baik tk pergi nanti rindu anak susah kalo bee pun tk boleh gak berpisah ..

  6. alahai...mesti x leh berpisah lelama ngan syafi kan? sama lah perasaan mula2 kena berpisah ngan anak..mmg rindu setgh matik..!!!tapi lama2 dah ok dah...

  7. betul la adda..berjalan seronok2 sengsorang mmg takde maknanya..

  8. alyrds says:

    hoho~ .... inilah kasih seorang ibu kepada anaknya, bapak²?

  9. Rozita says:

    laaa...asal ko x bawak anak2 sama?

    aku diorang ajak gi medan lak..ntah nak gi tak ntah...

  10. Noy says:

    haiyoo...
    camner nak dapat baby girl ni kalau tak dpt jauh dari syafiq...heheheeh

    hi adda...miss u

  11. nak pegi jugak, tp kene block ptptn.camno???

    xpela mama, myb next time rezeki lain, bwk pipie sekali

  12. salam..naluri ibu..anak tetap no satu..mengatasi keseronokan lainkan..

  13. neslO_ais says:

    ey agree agree!!! nanti terpikir2 anak an..emm kat hubby pikir tak?

    dish!!! (kene sepak).. pikir lah!!

  14. rara, mmg syok pegi tangkuban parahu. mmg teringin nk gi sana huhu..

    mimi, linda n nad, insya allah ada rezki lain. mmg lagi seronok kalau pergi dgn family..

    bee, yantz n sha.. mmg rasanya susah nk berpisah dgn budak kecit tu. sebab tak biasa tinggalkan dia..

    ita, kalau boleh nkbawak tp agency ni mahal weh..

    noy, hihi amin.. mudahan kata2 noy dimakbulkan. miss u too..

    thanks ye u ol for comment

  15. yuyu, kena blok ptptn ke? ayoyo..

    nelo, haha very funny.. mestilah teringat2 gak haha

  16. apik pehe says:

    btol2..jangan paksa diri untuk berdiet

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 355555 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

Contributors