Sunday, February 27, 2011

Entry terlewat seminggu


Minta maaf sgt kesibukan aku buat kan blog ni bersawang huhuu..  nni nk tepek gambo besday party syafi last week ajer


tak sabo nk makan kek haha


inilah wajah budak 3 tahun :) dah besar kan anak aku ni

22 Responses so far.

  1. kakngah says:

    happy birthday syafi.. sebaya ngn adief la yer..

  2. NzA says:

    meriahnya...sedapnya kek n satey tu....

  3. mmg dah besar... dah layak sgt dpt adik... he he he...

  4. semOga syafi jadi anak yg sOleh dan akan berbakti kepada keluarga, Agama dan negara.

    aminnn....

    nOtaKaKiKiNa:

    betul ckp ctfarazila tue. dah layak dpt adik nie.

  5. hazari. says:

    wah, kasi lah hadiah kete control, best punya. hahaha.

  6. Rs mcm nak korek smarties tu mkn..huhu

  7. P0polita says:

    alolo.. comeynye gamba dia makan kek kat pisau kek tu.. huhu.. rase nk cubet2 je pipi.. =P

  8. tricksrex says:

    alahai comelnye anak akak!

  9. waahhh!! meriah...sedap kek! nak nak...huhu

  10. happy bestday syafi..bestnye mama buat party..

  11. mahfudzah says:

    aaaa..bahagianyaaa..dah besau cmni xde org pon nk smbut mcm ni..haha

  12. happy belated besday dik!
    geram je tgk kek tu..hihi

  13. Cik Moon says:

    waa..besarnyer kek dia..

  14. waaa best nye syafi.mst byk dpt hadiah...jum jd geng bersalin tahun 2011.syafi dh besar dh

  15. happy belated birthday,,,

  16. Nurhayati says:

    besar dah abang.. meriah nya birthday party dia.. happy birthday abang syafi!!!

  17. kakyon says:

    happy belated birthday..:)

  18. RuSh D says:

    happy besday..makin besar anak2..huhu

  19. Cik Yana says:

    Wah. Sedapnya kek :)

  20. Rozita says:

    sekejap je anak kita dah besar kan adak...wei nape ko agak slow skrg ni? bz ke? kek tu sapa buat cantik..

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 355555 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

Contributors