Thursday, January 27, 2011

Mak ke PPUM

Semasa aku menulis ni, mak aku dalam perjalanan ke PPUM. Ayah, sepupu & 2 orang adik aku ikut sekali. maybe diorang akan stay 1 mlm kat sini & adik aku yg tunggu SPM akan jaga mak aku. Adik aku yg kerja nurse kat PPUM akan jaga gak mak kat sana..

alhamdulillah paras gula dia smlm dh turun kpd 5.7. cuma luka kat kaki dia aje yg tak baik2 lagi.. in fact semakin besar pula luka dia.. setiap hari adik aku ada mms gambar kaki mak, mmg aku risau sgt. hopefully kaki dia cepat sembuh..

dua.. tiga hari ni maybe aku tak sempat blogwalking tp aku akan usahakan entry auto publish yg berinformatif utk korang.. have a nice day..

16 Responses so far.

  1. cik ubi says:

    takziah ye..luke x sembuh?..

  2. kakngah says:

    semoga mak cpt sembuh yer..

    akk ipar kite ada diabetes. pernah luka kaki. skrg lukanya dah elok la. tak pasti pulak ubt apa dia ambil... tpi, dia mmg kuat berpantang bab mkn2 ni..

  3. Insyallah ok.....bersabo dengan dugaan ALlah ye...

  4. ain says:

    masa abah cik ain hari tu tiap2 hari 3x sehri kami cuci luka dia dg air pencuci yg diminta dr hsptl,kemudian letak madu khaula dan balut ringan je supaya madu tu tak meleleh.Alhmdulillah tk sampai seminggu luka tu kering skrg dah ok.

  5. semoga mak cepat sembuh, lepas ni kena pantang le, tak le mkn/minum yg manis sgt

  6. Zaidah says:

    semoga mak cepat sembuh yer....

  7. pipoq says:

    kalo diabetes ni bila luka yang penting kene selalu cuci dan bersihkan dan keringkan kawasan luka tu..pemakanan memang nak kene pantau dan jaga setiap masa la..

  8. freeman says:

    nampak macam makin baik alhamdulillah ...

  9. Rozita says:

    aku cuma leh doakan yg terbaik untuk mak ko adak..nak tlg lebih aku x tau..

  10. iris says:

    semoga mak kamu cepat sembuh dan boley discharge secepat mungkin

  11. Cikidong says:

    semoga mak cepat sembuh..

  12. eLL says:

    kami sekeluarga doakan semoga cepat sembuh yer...

  13. adda says:

    terima kasih byk2 atas doa kalian.. luka semakin membesar.. insya allah mak kena buat dressing lain dan tukar ubat. skrg tgh fikir nk buat kt ppum or nk buat kt muo.

  14. NzA says:

    moga mak adda cpt ok......

  15. kina dOakan mak mama pipie cepat sembuh. tq dtg blOg kina walaupun x sempat nak berblOgging.

  16. chunna says:

    semoga mak awk cpt sembuh...
    sy fhm perasaan awk.. byk2 doa ye.
    be strong!

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 370000 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

About Me

My photo
Masa mengajar kita tentang segalanya.. Masa mematangkan kita seiring dengan usia..