Wednesday, December 29, 2010

Siapa berminat? BEKAS BERAS TUPPERWARE ...termurah dipasaran

Ini adalah sticky post sehingga 29/12/10. Utk entry terkini sila lihat di bawah.

Jom kawan2 kita tgk offer yg hebat ini..
BEKAS BERAS ...termurah dipasaran. Jika berminat sila emel kepada zamzurina@gmail.com

sesapa berminat jom tepon Zamzurina di no 019-2439502


sebelum tu, kita layan gambo dulu yek..
 cantek kan.. kan.. kan..


kalau nak pakai, just tarik je laci tu.. dgn cara ni beras terjaga (hygiene).. takde lah kena air ke.. or kena kotoran lain. nak masukkan n amik beras pun senang sgt. takdelah tersentuh dgn tangan kita..aku ada satu rice dispencer kat umah.. mmg best tau!

ok, ini infonye:
-Harga asal bekas beras ini adalah RM288.
-Tiada caj atau syarat tersembunyi.
-Hanya dengan RM195 SAHAJA, kini korang boleh memiliki BEKAS BERAS TUPPERWARE ini.


-Cara Bayaran :
  a) 2 kali...bulan Disember bayar RM100, bulan Januari bayar RM95.
     -Dapat barang bulan Januari.
  ATAU
  b) 3 kali...RM65 sebulan -  Dis-Jan-Feb,
     - Dapat barang bulan Februari.


-Selain bekas beras ni, terdapat juga jualan penghabisan stok beberapa barang TUPPERWARE yang lain  pada harga murah.
-Kalau korang berminat, just emelkan zamzurina@gmail.com untuk mendapatkan senarai barang dengan harga murah tersebut. Korang pasti tak percaya! :)
Dengan pembelian RM450 ke atas korng akan dapat menjadi AHLI secara PERCUMA!


Kelebihan menjadi ahli TUPPERWARE :
- dapat 3 lagi modular mate PERCUMA beserta TUPPERWARE KIT.
- dapat membeli home set dengan harga RM195.



- Apa yg ada dalam HomeSet?
Medium Square Round 880ml       4
One Touch Topper small 900ml    2
One Touch Canister Small 2L       2
FreezerMate Small III 1L                 1
CrystalWave Soup Mug 460ml      1
Modular Keeper with Grid 9.4L     1
Beverage Buddy 1.9L                     1



Banyak dan memang berbaloi..
So, apalagi! Jangan ketinggalan! Cepat2 order! :) Emel ke zamzurina@gmail.com


Lihat bekas beras TUPPERWARE spt gambo kt atas tu..life time warranty tau :)
Terima kasih.

29 Responses so far.

  1. Ya ALya says:

    kalau dah jadi ahli dapat discount brape % untuk beli produk tupperware?

  2. adda says:

    salam alya, utk maklumat lanjut sila email kpd zamzurina spt yg tertera di posting ye. ni saya just tolong promote je ni :)

  3. ieda says:

    akak dah ada kat umah tapi masa beli tuu rege dia 288 tu lah huhuhu

  4. adda says:

    aiseh kak ieda, rugi laa.. skrg tgh murah ni hehe

  5. waaaa..cntik + mnarik sgt..hmmm =)

  6. ala..menarik ni.mmg dah lama nak kumpul brg tupperware.tapi tgu pindah umah baru.

    untung sapa jual tupperware ni.dulu mak saya memang ligat jual tupperware siap boleh g perth,hong kong..meratala jalan..

  7. Nurhayati says:

    suka la kat bekas beras tu.. menarik!! nak jugak!!!

  8. e.l.i.z.@ says:

    eh bagus la bekas beras nih..cantik pun cantik..praktikal pun praktikal

  9. CaDLyNN says:

    kalo ade umah sendiri nnti baru nak beli....hehe

  10. afzan says:

    wah menarik, makin semangat kaum ibu nak masak nasi kat umah :P

  11. Rozita says:

    cam berminat tp kena pikir dulu, tambah lak barang nak kena angkut masa pindah nanti..

  12. Yan says:

    bleh letak kat kedai ni
    bagusla bekas ni

    salam kenal
    jemput ke blog undi anak saya
    http://www.mayaqarmyla.net/2010/12/jom-vote-adik-dhuwa-haziq.html

  13. adda says:

    barangan ni mmg bagus pulak tu brand tupperware lagi .. mmg tahan lama life time warranty plak tu. sesapa berminat jom tepon Zamzurina di no 019-2439502

  14. gud info. bersihlah kalau ada bekas beras mcm niekan?

  15. biar btl.. tp tngk katalog harga 288 lg..

    KeBiNgUnGaN

  16. kami sedang buat promosi.....hanya tinggal 10 biji je lagi....siapa cepat dia dapat...

  17. adda says:

    cepat..cepat.. sape cepat dia dapat. murah tu..

  18. wah, mama pipie. cptnya dpt followers. sy baru add dh ada ramai lg kt belakang yg ikut (^_^) bagilah tips... hihi... sory, lari tajuk...

  19. Qa says:

    mcm best la bekas tu..=)

  20. adda says:

    PD, hiks segan la kite bese2 jer.. mungkin kena rajin blogwalking kot.. tah lah..

    Qa, sila sms kat zamzurina yek.. offer ni bukan selalu tau

  21. wahh....cantek la tempat bekas beras die..

  22. kat rumah fatin guna yang ni :)
    mmg mudah ja nak mask nasi hehe

  23. adda says:

    promosi ni still on ye. kepada sesapa berminat sila call zamsurina spt no dalam posting tu. mmg cvantek kan ellis. kalau nak tau best ke idak tanya je kt fatin hanani tu, mmg mudah dan hygene kan

  24. terima kasih en syamsul kerana membeli...sanggup mai rumah laaa ambik sendiri....yg lain2 bila lagi nak jadi tuan kpd barang baik ni? emel kepada saya ye!

  25. pheetz says:

    slm kak...kalau sekarang boleh dapat harga macam tu lagi tak for bekas beras ni?

  26. Unknown says:

    Sape nak bekas beras ni wasup sy 0108880877..new xpakai lg..let go sbb nk pkai duit

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 370000 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

About Me

My photo
Masa mengajar kita tentang segalanya.. Masa mematangkan kita seiring dengan usia..