Header Ads

test

Countdown New Year and My Besday

Sekejapan aje dah nak masuk tahun 2011. rasanya mcm dh jadi org lama plak.. hik hik.. ye lah kan aku ni lahir tahun 1979.. ramai yg aku jumpa skrg lahir tahun 80an or 90an. tahun 2000an pon ada. wah dh 3 dekad tu umo aku.. rasa cam dh makcik2 dah.. .. haha.. apapun usia mmg semakin bertambah.. lebih2 lagi cam aku ni yg mmg sambut besday sekali dgn tahun baru.. kalau nk sedapkan hati, fikir yg satu dunia sambut besday kita.. semua org bergumbira kan..

ok, kepada korang semua aku nak ucapkan selamat tahun baru 2011.. dan kepada sesapa yg sambut besday gak cam aku ni.. hepi besday yer.. 

hmm.. apa yek azam baru.. rasannya sama cam tahun2 lepas.. nak majukan diri dan improve agar tahun 2011 adalah tahun yg lebih baik dari tahun 2010 ni.. ada byk wishlist aku.. tp aku mmg tanak bgtau sebab takut tak menjadik. nanti akak gak yg malu.. haha..

cuma ada satu perkara je ni yg buat aku tak tenteram (cewah).. jom ar layan gambo syafi masa baby ni.. ee comelnye kan..







 hmm.. kalau ada syafi kecik satu lagi best gak kan.. kan.. kan.. :)

46 comments:

  1. eppy new year & eppy bday .. cute nyerrr geram akak tgk :))

    ReplyDelete
  2. grr!! kiut-kiut picture dia pakai baju melayu.

    macam nak culik wat harta plak. huhuhu

    ReplyDelete
  3. hapy besday mama pipie dan selamat tahun baru :)

    ReplyDelete
  4. selamat menyambut tahun baru

    ReplyDelete
  5. waa comeynya...
    selamat tahun baru :)

    ReplyDelete
  6. selamat tahun baru dan selamat hari ulangtahun untuk tuan rumah

    ReplyDelete
  7. syafi kecik satu lg??
    hihihi.. blh proses dah.. :p


    selamat thun baru
    selamat menempuh 365 hari yg seterusnya..

    ReplyDelete
  8. epy new year n hepi bezday mama pipie..^_^

    semoga tahun ini lebih bermakna.. =)

    ReplyDelete
  9. terima kasih semua. emoga tahun 2011 ni pon yg terbaik utk korang semua. dah lepas 1 hari, ada lg 364 hari lagi kan.. kan..

    ReplyDelete
  10. happy new year and happy birthday kak :D

    ReplyDelete
  11. hepi besday adda...semoga kebahgiaan milik adda selamanya..

    comelnya syafi.....

    ReplyDelete
  12. happy birthday...kiutnyer...selamat tahun baru jugak...

    ReplyDelete
  13. tima kasih yer.. really appreciate hehe.. little syafi mmg kiut kan

    ReplyDelete
  14. happy bday mama pipie... n selamat tahun baru.

    azam thn baru... adik utk syafi lah~

    ReplyDelete
  15. wei...hepi birthday kawan...selamat tahun baru gak...syafi kecik? hahaha..azam thn baru ke tu..????

    ReplyDelete
  16. apy new year n happy bday... uit.. my birthday on 3/1.. haha.. aci x smbut dgn new year skali...heheh

    ReplyDelete
  17. Salam...

    Ustaz Love ucapkan selamat hari lahir buat mama... sama umur la kita.. hehe

    ReplyDelete
  18. syafi nak adik lagi ke...bestnya dpt yg comel mcm syafi

    ReplyDelete
  19. HAPPY NEW YEAR...WISH U ALL THE BEST THIS YEAR... ;)

    ReplyDelete
  20. harap x lambat lagi hepi birthday 2u

    ReplyDelete
  21. cute la baby syafi bile da besor cam2...pakai bj melayu pakai songkok, hencem!..

    hik3

    ReplyDelete
  22. comelnya..sebijik mcm sy time dlu2.heheee

    ReplyDelete
  23. tima kasih for the wishes.. gambo syafi pakai baju melayu tu masa raya 1st kitaorg bersama. masa tu dia 7 bulan.. hihi..

    ustaz love, wah seangkatan le kita ni yek hehe

    woofer storm.. wah ada keserasian dgn syafi ni.

    ReplyDelete
  24. comelnyeee~~ >__<
    geram tgk!

    bw here n folo u..^^,

    ReplyDelete
  25. comelnye syafi ni pandai bergaya pulak tu

    ReplyDelete
  26. SEKALI TGK gamba baby tu mcm batrisya pon ade..hihih

    ReplyDelete
  27. hihi makasih.. mmg comelkan. skrg si comel dh besar dah. hihi tingin nak anak comel lagi ni :)

    ReplyDelete
  28. happy new year, happy birthday & happy dgn famili.. comei nya baby...

    ReplyDelete
  29. happy belated besday...cumelnya..jangan rasa diri tua, sebab...saya lagi tua dari anda..1976..hehehhee

    ReplyDelete
  30. comeynyer adik syafi nih!!! rase tenang jer tgk muka baby kan???

    ReplyDelete
  31. bayinya imut juga gan
    nggemesin

    ReplyDelete
  32. tima kasih semua.. hihi.. fadzli jgn rasa diri tu tua. ramai lg tua dari awak :)

    ReplyDelete
  33. wah dah sedia nk tambah lagi ke? :)

    ReplyDelete
  34. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  35. fara.. nak kata sedia tu tak le gak. tp perasaan tingin tu ada hahaha... kalau nk tunggu bersedia sampai bila pon rasanya tak

    ReplyDelete

Words of wisdom