Friday, December 31, 2010

Countdown New Year and My Besday

Sekejapan aje dah nak masuk tahun 2011. rasanya mcm dh jadi org lama plak.. hik hik.. ye lah kan aku ni lahir tahun 1979.. ramai yg aku jumpa skrg lahir tahun 80an or 90an. tahun 2000an pon ada. wah dh 3 dekad tu umo aku.. rasa cam dh makcik2 dah.. .. haha.. apapun usia mmg semakin bertambah.. lebih2 lagi cam aku ni yg mmg sambut besday sekali dgn tahun baru.. kalau nk sedapkan hati, fikir yg satu dunia sambut besday kita.. semua org bergumbira kan..

ok, kepada korang semua aku nak ucapkan selamat tahun baru 2011.. dan kepada sesapa yg sambut besday gak cam aku ni.. hepi besday yer.. 

hmm.. apa yek azam baru.. rasannya sama cam tahun2 lepas.. nak majukan diri dan improve agar tahun 2011 adalah tahun yg lebih baik dari tahun 2010 ni.. ada byk wishlist aku.. tp aku mmg tanak bgtau sebab takut tak menjadik. nanti akak gak yg malu.. haha..

cuma ada satu perkara je ni yg buat aku tak tenteram (cewah).. jom ar layan gambo syafi masa baby ni.. ee comelnye kan..







 hmm.. kalau ada syafi kecik satu lagi best gak kan.. kan.. kan.. :)

46 Responses so far.

  1. ieda says:

    eppy new year & eppy bday .. cute nyerrr geram akak tgk :))

  2. grr!! kiut-kiut picture dia pakai baju melayu.

    macam nak culik wat harta plak. huhuhu

  3. kyo says:

    comel la baby tu!

  4. PG says:

    hapy besday mama pipie dan selamat tahun baru :)

  5. sal says:

    selamat menyambut tahun baru

  6. waa comeynya...
    selamat tahun baru :)

  7. pipoq says:

    selamat tahun baru dan selamat hari ulangtahun untuk tuan rumah

  8. kakngah says:

    syafi kecik satu lg??
    hihihi.. blh proses dah.. :p


    selamat thun baru
    selamat menempuh 365 hari yg seterusnya..

  9. epy new year n hepi bezday mama pipie..^_^

    semoga tahun ini lebih bermakna.. =)

  10. adda says:

    terima kasih semua. emoga tahun 2011 ni pon yg terbaik utk korang semua. dah lepas 1 hari, ada lg 364 hari lagi kan.. kan..

  11. happy new year and happy birthday kak :D

  12. Nanie says:

    sangatlah kiutnya die!

  13. nza says:

    hepi besday adda...semoga kebahgiaan milik adda selamanya..

    comelnya syafi.....

  14. happy birthday...kiutnyer...selamat tahun baru jugak...

  15. adda says:

    tima kasih yer.. really appreciate hehe.. little syafi mmg kiut kan

  16. happy bday mama pipie... n selamat tahun baru.

    azam thn baru... adik utk syafi lah~

  17. Rozita says:

    wei...hepi birthday kawan...selamat tahun baru gak...syafi kecik? hahaha..azam thn baru ke tu..????

  18. M.I.A says:

    apy new year n happy bday... uit.. my birthday on 3/1.. haha.. aci x smbut dgn new year skali...heheh

  19. Salam...

    Ustaz Love ucapkan selamat hari lahir buat mama... sama umur la kita.. hehe

  20. azie says:

    ala cumel nye die

  21. munna says:

    syafi nak adik lagi ke...bestnya dpt yg comel mcm syafi

  22. Daria says:

    HAPPY NEW YEAR...WISH U ALL THE BEST THIS YEAR... ;)

  23. comel lorh......
    geram seh..

  24. harap x lambat lagi hepi birthday 2u

  25. cik grrr says:

    cute la baby syafi bile da besor cam2...pakai bj melayu pakai songkok, hencem!..

    hik3

  26. comelnya..sebijik mcm sy time dlu2.heheee

  27. adda says:

    tima kasih for the wishes.. gambo syafi pakai baju melayu tu masa raya 1st kitaorg bersama. masa tu dia 7 bulan.. hihi..

    ustaz love, wah seangkatan le kita ni yek hehe

    woofer storm.. wah ada keserasian dgn syafi ni.

  28. nelly says:

    comel-comel la . .
    =)

  29. comelnyeee~~ >__<
    geram tgk!

    bw here n folo u..^^,

  30. nuriz says:

    comelnye syafi ni pandai bergaya pulak tu

  31. SEKALI TGK gamba baby tu mcm batrisya pon ade..hihih

  32. aalolololo~
    tomeynyeeee:))

  33. nunui Joe says:

    kirim salam c comell..:D

  34. adda says:

    hihi makasih.. mmg comelkan. skrg si comel dh besar dah. hihi tingin nak anak comel lagi ni :)

  35. MULAN says:

    happy new year, happy birthday & happy dgn famili.. comei nya baby...

  36. happy belated besday...cumelnya..jangan rasa diri tua, sebab...saya lagi tua dari anda..1976..hehehhee

  37. iris says:

    comeynyer adik syafi nih!!! rase tenang jer tgk muka baby kan???

  38. Fawwaz says:

    bayinya imut juga gan
    nggemesin

  39. mamawana says:

    so cute mute...gerammmmnyerrr

  40. adda says:

    tima kasih semua.. hihi.. fadzli jgn rasa diri tu tua. ramai lg tua dari awak :)

  41. wah dah sedia nk tambah lagi ke? :)

  42. This comment has been removed by the author.
  43. adda says:

    fara.. nak kata sedia tu tak le gak. tp perasaan tingin tu ada hahaha... kalau nk tunggu bersedia sampai bila pon rasanya tak

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 370000 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

About Me

My photo
Masa mengajar kita tentang segalanya.. Masa mematangkan kita seiring dengan usia..