Sunday, December 19, 2010

Alhamdulillah rezeki dari innity lagi

Buat kesekian kalinya, semalam aku check status payment kat innity, masyuk lagi bayaran ke akaun aku. thanks ye innity. Love u, muahhs..

thanks juga kepada u ol semua yg sudi berkunjung ke blog yg tak seberapa ni. sebenarnya aku ni terkejar2 kalau nk blogwalking. tp, aku usahakan juga setiap jejak tu di balas. sebab tu amatlah penting bg korang tinggalkan jejak link yg betul ye.. apapun love u ol gak. muahhhsss..

12 Responses so far.

  1. sal says:

    tahniah..moga rezki brtambah berkat.ameen

  2. nza says:

    rezeki2...tahniah!!!!

  3. adda says:

    hiks, takde lah hebat mana. maluu.. thanks ye u ol gak yg byk menyumbang.

  4. ala bestnye akak dah dpt habuan dari innity..saya ni masih terkial2 lagi huhu :( banyak ke dpt?hehe..dia masukkan terus ke akaun ke?

  5. nuffnang or innity, which is better?

  6. nUmara... says:

    kak kak kak... innity ni yg mn puler..? huhu

  7. rezeki-rezeki taniah....

  8. adda says:

    hiks.. nak kata byk tu takde lah sgt tp ok la kan.. so far, kalau tak penah dpt be dari nuff cubalah innity. kalau berbanding dgn nuff mmg lagi masyuk. tp syarat nk join innity ni susah skrg ni. numara, innity ni cam nuffnang.. tp dia syarikat lain

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 355555 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

Contributors