Sunday, November 14, 2010

Jackpot mama pipie 77,777

Rasanya dh lama aku tak "bayar zakat" kat pembaca blog ni. rasa teringin plak nak beri sesuatu utk korang.. haaa cuba tgk gambar bawah ni..


counter dh menunjukkan 63+++ page ni diselak. tima kasih yg tak terhingga kpd korang yg sudi masuk ke teratak buruk aku ni..terharu ni.. sob.. sob..

kalau korang dpt tangkap no 77,777 silalah email kpd aku addahus@yahoo.com 
aku ingin menghadiahkan buku berjumlah Rm40 kepada yg bertuah, buku2 tu boleh korang pilih nanti.. so, good luck ye u ol..

7 Responses so far.

  1. alamak tak dapat nak hit

  2. pN.rOs says:

    alamak kena pulun ni hehe

  3. nza says:

    wow...dh 77777!!!!!!

  4. adda says:

    jom..jom.. sapa cepat dia dpt...

  5. adda says:

    jom yuki mn tau ada rezki

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 339999 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

Contributors