Sunday, October 3, 2010

Baby Raya Baby Bergaya Contest

Kali ni nak join Baby Raya Baby Bergaya Contest yg dianjurkan oleh ibu_batrisya~
Suka sgt tgfk batrisyia senyum cenggini. sgt ceria.. kite pon rasa cam nak senyum gak kan..

jom teliti syarat dan maklumat lanjut contest ini :-
1. Add blog ibu_batrisya dan penaja hadiah iaitu mummy ryan , mamaiqbal & maisyz collection di blogroll/bloglist anda & wajib menjadi FOLLOWER blog berkenaan. DONE.

2. Tepekkan
banner CONTEST & PENAJA disidebar blog anda. DONE.
3. Terbuka kepada SEMUA yang mempunyai blog & anak yang berumur dari 1 bulan sehingga 4 tahun
4. Hanya tajuk diatas je yang diterima "Baby Raya Baby Bergaya Contest"
5. Upload hanya SEKEPING gamba anak anda berbaju RAYA. 

 OK, ini adalah gambar syafi yg aku ingin pertaruhkan..
 Nama: Syafi Fakhriy
Tarikh lahir: 19/2/2008
Email: addahus@yahoo.com 

penaja-penaja bersama :


Create your own banner at mybannermaker.com!

3 Responses so far.

  1. ok dah...cuma kat banner contest sidebar letak link contest..tu je,..thanks !

  2. Momma Mia says:

    amboi bergayanya dia.
    good luck

  3. adda says:

    tq ye wardah.. n momma mia
    wish me luck

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 355555 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

Contributors