Wednesday, September 22, 2010

Yess.. blog aku dh sihat!!!

Yess.. akhirnya blog aku dah cleaned..

Thanks to SyoknyaDownload kerana berjaya memberikan solution yg bernas utk aku sihatkan semula blog ni.. tak lupa gak pd mira, touya, ellen & boms yg memberikan advise yg bernas.. love u ol..

ini advise dari syokdownload:
sila masuk reg/ log in kat webmaster tool
https://www.google.com/webmasters/tools

add url..blog..

verify meta tag..

kalau takde..ambik code dia bagi paste kat template sebelum code selepas kod dah verify..

scan kat sana..

buang script..kalau ada lagi...

pastu verify..dalam 4jam akan hilang


sekali lg thanks kepada semua kerana keprihatinan kalian. hanya allah sahaja yg akan membalasnye.. 

13 Responses so far.

  1. amira says:

    huhu... bagus.. memang dah clear~~

  2. adda says:

    thanks for moral support hehe.. syukur sgt2

  3. memang kena war² kan cara nak remove malware tu sbb byk pulak belog tak dpt bukak lagi. emph.

  4. sebenarnya pihak innity yang buat review kat goggle supaya blog kita di keluarkan dari dilabel Attack Site.

    Malware tu bermula dari indonesia kemudian merebak kat semua blog di malaysia yg pasang tag innity.

  5. hajarus says:

    naper kak sebelum ni ade virus ker? maaf hjr dah lame xbuka blog pas2 raye ni... tu yg tetinggal ketapi tu...

  6. nrshasha says:

    mari kite semua lindungi komputer kita dari virus..
    kekekekeke

  7. Thank you for info .. Greetings to your Success

  8. adda says:

    thanks u ol sudi baca luahan hati aku yg gumbira nih.. lega gila bila dh ok ni

  9. lamanyer tak dapat masuk sini adda... =))

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 370000 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

About Me

My photo
Masa mengajar kita tentang segalanya.. Masa mematangkan kita seiring dengan usia..