Monday, September 20, 2010

Serangan malware?? apa kejadahnye ituu..!!

1st of all, minta maaf sebab aku tak sempat lg nak update ttg raya kami yg dlm best ada tak bestnye.. dh seminggu syafi n ayah syafi demam tak baik2 lg. aku rasa viral fever laa..

tetiba harini aku diberitahu oleh touya n bunga (thanks yer kerana bgtau) yg blog aku kena malware.



agaknye warning tu camni ke? aku pon baru perasan bila aku try access dr umahtadi..


masalahnye sekarang.. apa kejadahnye malware tu? aku ada baca sket2 kt wikipedia.. dia tu cam curi info kita kan.. tp, macam mana caranya nak buang malware ni yek?

hellppp!!!! harap2 kawan2 lain esp yg pernah ada masalah serupa camni bantu.. huhu tgh sedey ni..

3 Responses so far.

  1. cuba buang iklan innity tu jap . Tengok ada perubahan tak , sebab dengar cerita server Innity dekat indonesia kena serang .

    http://touyakaruma.com/blog/

  2. malware info this blog..klik..
    http://safebrowsing.clients.google.com/safebrowsing/diagnostic?site=http://mama-syafi.blogspot.com/&client=googlechrome&hl=en-US


    sedikit cadangan pennyelesaian.
    http://syoknyadownload.blogspot.com/2010/09/jangan-risau-blog-ini-tiada-host.html

  3. adda says:

    thanks ye touya n sd.. really appreaciate it

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 370000 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

About Me

My photo
Masa mengajar kita tentang segalanya.. Masa mematangkan kita seiring dengan usia..